Ki ECMWF de benzer bir görüntü vermiş . Bozmadan devam ediyor ve şu an tüm modeller mutabık üstte belirttiğim zaman aralığına. Örtü veren modeller bile var . E Hatay'in son dakika sürprizleri malumumuz. Son 48 e karar değişim görebiliriz.(Hafta sonuna radikal değişim değil yağış miktarı bazlı değişim)
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eser14 inşallah bozulmadan bu şekilde gelir. Sıcaklık çok uygun Cumartesi akşamından pazar sabahına kadar kar var. Rüzgar yönü poyraz. 850 de saf kar için uygun
Bunu yazmışım en son abim
Değişme oldukça bilgilendirmeye çalışıyorum zaten. Dersler vs başladığı için ancak bu kadar fırsat bulabiliyorum.
-
Eser14 inşallah bozulmadan bu şekilde gelir. Sıcaklık çok uygun Cumartesi akşamından pazar sabahına kadar kar var. Rüzgar yönü poyraz. 850 de saf kar için uygun
-
GFS Öğle günceli en sıcak güncelleme çıkmış. Kısa vade için soğukları artırmış ama. Cumartesi Pazar için. Akşam ne diyecek acaba
-
Sahutt bu gece için kahramanmaraş için ne söylersin
Gece geç saatlerde, sabaha karşı da olabilir bu, yağış kara çevirir hocam
-
Aleyküm selam.
Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar.
-
Acaba ECMWF ne gösterecek. Israrı devam eder ve soğukları bir anda 100 km kuzeye atmazsa(!) iyi gidiyor demektir. Çünkü 120 saatlik kar haritalarına artık kar görünmeye başladı. Bu vadeye kadar düşmüşken olumsuz değişim istemiyoruz
-
Şu an yağış başlasa bile sıcaklık yüksek. Nem 99 seviyesinde. Sıcaklığın 0.5 derece bandına düşmesi gerekir kara çevirmesi için yağışı. Yağış başladığında sıcaklık artacaktır. Ama dediğiniz gibi hava üşütüyor. Beklenenden soğuk gidiyor
-
Uygun gibi görünüyor da. Hatay böyle son saniyelere oynar illaki
-
Yarın geceyi takip edeceğim. + Belirttiğim tarihler
-
3 Şubat gece. 4 Şubat sabah. 5 Şubat sabah ihtimaller var. Gündüz sıcaklıkları dahi düşük görünüyor da kar için yetecek mi?? Hatay sever sürprizleri
-
Sahutt hocam Maraş cumartesi pazar kar alır gibi duruyor öyle yorumladım sence?
Hocam yağış olduğu takdirde en şanslı merkezlerden biri Maraş. Sorun yaşamaz Pazar örtülü kar alır diye düşünüyorum hatta..
-
Bu arada Antakya güzel yağış alıyor sabahtan beri. Bugünkü molalarımda dışarıyı izledim sadece 😜. Yarın 50 kg açıklanır mı acaba bugün düşen yağış...devam edecek çünkü yağış
-
Maşallah yağışa bak😎
-
Maşallah Doğu illerimiz de güzel kar alıyor. Oraları da ekleme edelim.. Güzel görüntüler var sosyal medyada. Ayın 10 una kadar ciddi kar yağışları görünüyor. Bitlis Bingöl gibi şehirler 50 cmyi aşmış. Daha da devam edecek inşallah