Şubat ayında Hatay merkeze kar yağar mı? Bilene 500 puan atalım. (Beğeni atmayana puan yok😜)
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gelecekse ilk sistemin yağmur olmasına razıyım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF güzel çıktı. Gayet güzel çıktı. Miktarlara takılmak için çok erken de. Hatay merkeze bile kar verdi. Olumlu yönde güzel değişim gördük ECMW'den
Alıntı edem önceki sayfada durmasın
-
Yeni gördüm hocam geçmiş olsun Sahutt.
Teşekkürler hocam toparladım şükür. Takibe devam 😎
-
ECMWF güzel çıktı. Gayet güzel çıktı. Miktarlara takılmak için çok erken de. Hatay merkeze bile kar verdi. Olumlu yönde güzel değişim gördük ECMW'den
-
Günaydın hayırlı sabahlar herkese
-
GEFS senaryo ortalaması iyi gözükmüyor şu anlık. Bakalım takipteyiz. Sabah nasıl bir çıktı bir çıktı verecek
-
Geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim öncelikle. Whisper toparladım dayım. Acaba yediğim bir şeyden dolayı mı öyle oldu diye düşünmedim değil. Ama 3 5 saat uyudum iyi geldi.
-
Günaydın. Gece güncellemesi 7 si akşamına hafif olmak üzere gece saatlerine kadar seyirlik kar görürsünüz demiş. 6 sındaki yağışı kısmış. 6 sında yağış alırsak bu kar olur bu güncellemeye göre. GFS'nin bu verdiği sinoptik en içime sinen sinoptik diyebilirim
-
Kendimi iyi hissetmediğim için gece takip yapamayacağım sanırım. Soğuk aldım herhalde. Sabah güncellemelerinde toparlarım. Hayırlı geceler olsun.
-
İstinye sahilde 20 cm kar göreyim 1 yıl foruma girmem
Abim inşallah görmezsin mi diyem ne diyem anlamadım. Mahmut diyem 🤣🤣
-
Müthiş...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Öteki sistemin tarihini birkaç kez belirtmiştim. Bir daha belirteyim. 10 12 Şubat arasına bir kez daha polar kökenli bir salınım verdi gfs. Gayet güzel
-
8 9 Şubat da uygun kar için. Yağış kararsız.
Güzel. 6 7 Şubat bizim için olumlu GFS'de. Hafif kar verdi.