ANLIK DURUM (28 Ocak - 16.13)
11°
Bu gece soğuk girişi olacak. Bakalım akşam ne kadar soğuyacagiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
11°
Bu gece soğuk girişi olacak. Bakalım akşam ne kadar soğuyacagiz
Yağış da çok azaldı. Bu kadar kısa sürede bu kadar kötü değişimler görmek moral bozucu. Bakalım neler olacak kar ihtimali çok çok azaldı maalesef.
ECMWF ve GEFS senaryoları hala birbirinden çok ciddi ayrışıyor özellikle yağış konusunda. Ve yarın için. İnanılmaz
Son güncellemeler hiç iç açıcı değil. Yaklaştıkça hem yağış hem sıcaklık daha da bozuyor. Bari yağışı güzel alsak teselli oluruz
Öyle maalesef. Yapacak pek bir sey yok bekleyip göreceğiz artık
Halimizden çok şikayet ediyoruz fakat biz en azından Hatay olarak Defne'de MGM'NİN tarımsal uygulaması yalan söylemiyorsa 700+ Antakya'da 250+ kg yağış aldık.. bakın size başka bir Akdeniz şehri diyagrami göstereyim.
İspanya/Madrid
Beterin beteri var arkadaşlar. Halimize şükredelim
Tahminlerinize 🥺
Fener bugün napar abi ?
Çözmesi çok zor bir sistem. Daha önce de bu tarz sınırda olduğumuz sistemler oldu. Fakat bu sistem için yorum yapmak çok zor ve yaklaştıkça daha da zorlaştı. Fakat genel bir yorum yapmam gerekirse Hatay merkezde karla karışık yağmur 400 rakım üstünde kar 900 metre üstünde ise ciddi birikimli kar görebilmemiz mümkün. Şunu da söyleyelim . Modellerin göremediği sistemleri gördük Hatay'da geçen senelerde. İyi kötü sürprizlere açık bir sistem
İstikamet orası olunca seni es geçmeyiz
Istikamet bizim ora olur mu abi yakın zamanda beni de alın 🫡
Hatayspor Galatasaray maçından sonra ilk galibiyetini aldı. 👏👏
tengizman hayırlı olsun hocam başarılar
Bu sıcaklık sınırı ile anca gece ve sabaha karşı kar verir. Ardından tekrardan yağmur kaçınılmaz gibi duruyor. 300 400 rakımın işi zor. Antakya nın işi de her zamanki gibi allaha emanet
Hocam beklentim örtülü bir kar değil zaten merkeze. Görsel bir geçiş ve karla karisik yağmur. Rakım konusunda son gün konuşmak daha mantıklı ama 400 rakım üstünde havada kardan fazlasını bekliyorum açıkçası.
Modeller çok fazla oynuyor her güncellemede. Bu tarz sınırda olduğumuz sistemlerde özellikle kar haritaları çok yanıltır.
mky1088 son verilere göre 250 300 metre üstü örtü alır. Hatay merkezde ise sulu kar ve karla karışık yagmur . Ara ara saf kara çevirebilir yağış Pazartesi günü için. Takibe devam edelim modellere de yansır yavaştan
Beklentim aynen devam ediyor. Yağış pazartesi akşam ve gece saatlerine sarkabilir.👍
GS dan Kerem'de iyi paraya satılır
Doğrudur gözden kaçmış. Bu sene kendilerini artık ispatlamaları lazım yaşlar 24 25 26 dan sonra büyük takımlar pek ilgilenmez