-3.8
Kral aciklansaydi oyle yapsaydin tahmini 🏃🏻🏃🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur-3.8
Kral aciklansaydi oyle yapsaydin tahmini 🏃🏻🏃🏻
mky1088 son verilere göre 250 300 metre üstü örtü alır. Hatay merkezde ise sulu kar ve karla karışık yagmur . Ara ara saf kara çevirebilir yağış Pazartesi günü için. Takibe devam edelim modellere de yansır yavaştan
GFS ye yansıdı 👀
Anlaşıldı ki Ocak son günleri vasat sonbahar tadında geçmiş olacak. Şubata baktığımızda şimdiden gözüken durum,bomboş bir şubat görüntüsü hakim. Martta ise normal bahar yağışları olabilir. Kısacası bu sezon ki kış bu kadarmış diyebiliriz.
Ben Hatay'da bile kar takibi yapıyorum Ocak son günlerinde siz nerede sonbahar tadinda geçiriyorsunuz Umman'da mı?
Manchester City 26 milyon teklif ettiği zaman gitmesine izin vermeyen Ahmet Ağaoğlu'na burdan alkışlarımı yolluyorum :alkıs: . Bir oyuncunun kariyeriyle ancak bu kadar kötü oynanabilir. Çok üzücü gerçekten.
Bence de Türkiye'de o paralara satacaksın. Şu anki durumda Ferdi Szymanski ve Boey disinda o paralar zor görülür satışlarda
Şimdide görüşü değişmiş, bunu diyorum olada bilir sıkıntı yok. Ama sitede şöyle bir durum var eleştiriye kapalı 😀
Elestirdiniz . Ben de eleştirinizi eleştirdim. İstediğiniz kişiyi yapıcı elestirebilirsiniz elbette.
Adam daha ne yazsin ? Gayet de doğru konuşmuş.
mky1088 son verilere göre 250 300 metre üstü örtü alır. Hatay merkezde ise sulu kar ve karla karışık yagmur . Ara ara saf kara çevirebilir yağış Pazartesi günü için. Takibe devam edelim modellere de yansır yavaştan
Kar için en güzel koşul pazartesi gecesi salı sabahı gibi duruyor.
Aynen öyle. Senin konumun neresi abim?
Antakya merke için kar ihtimali neredeyse yok . Dediğin gibi 400 rakım için ihtimaller şu an için iyi görünüyor. Bakalım vade yaklaştıkça bozmadan gelir umarım
Hava biraz açtı belli oluyor güzel kar yağmış. Bu saatten sonra gelen her yağış en azından dağlara kar birakacak . Tebessum ettirdi 👏
Dağlar çok güzel görünüyor maşallah ❄️
sahut amanosta kırkhan hassa yaylalarında çok güzel kar var ❤🔥 videoları izledim gözün aydın
Gördüm abim bekliyordum zaten gayet güzel oldu. Ayın 29 unda da güzel bir kar yağışı alacak 300 400 rakım ve üstü
6-7 senedir meteoroloji camiasındayım kısa vadeli tahminleri modeller dışında başka şeylerden tahmin edildiğini ilk defa duydum.
Günde 4 kez güncellenip 4 ünde farklı çıktılar sunan modele göre tahmin yapıp konuşmanın ne kadar mantikli oldugunu düşünmeyi sizlere bırakıyorum . İsteyen istediği kadar modele bakıp konuşsun. Model yorumlama başka tahmin yapma başka şeydir
Modellere bakarak tahmin yapacak olsam sabahki tahminim %80 oranında değişirdi şu an
5,7
Çok Bulutlu
Beklenenden 2.5 3 derece daha soğuk gidiyoruz. Akşama doğru soğuk girişi var. Yağış bitimine yakın yağış karla karışık yağmura çevirebilir sıcaklık yeterince düşerse