Şu sistemi Suriye'ye kaptırırsak bu sezon model takibi yapmam artık
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
132.saat benim için önemli ya tamam ya devam 👨💻
-
Whisper 120 den 168 e 6 sar saat arayla paylaşma şansın var mıdır dayım?
-
Umarım bozmaz
Sabredelim bakalım neler olur👏
-
Sistem çok güçlü. Bu haliyle Gaziantep'e rekor kar yağışı görülebilir. Aynı zamanda Kilis ve Diyarbakır'da da yoğun kar ihtimalleri mevcut.
-
GFS öğlen günceli hoşuma gitti. Ayin 28 gecesi ve 29 u takibe benim açımdan değer.👍
-
ECMWF diyagramı da burala4da dursun akşam karşılaştırırız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu ortalama yükselmeden gelirse veya 0.5 1 derece daha düşerse süper olur fakat dün geceki diyagram epey umudumu kırdı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt kadar umutlu olsam yeter %13 için bile takip yapıyor gerçek bir imparator
🫡
Biz diyagramda 0 ihtimalle dahi Kar takibi yaptık. Akşam modeller full yağmur gösterirken sabaha karla uyandık. Modellerin çözemediği sistemleri takip zevkli oluyor. Birçok kez hüsran olmasına rağmen keyif alıyorum takip ederken 🫡👨💻
-
Ayın 28 29 u hala belirsiz. Her şey olabilir. Takipteyim. Sıcaklık yine çok sınırda. Su anki göruntü saf kar icin yeterli olmayabilir. Takibe devam
🔴 #SONDAKİKA
Kırgızistan'da merkez üssü Kızıl-Su olan 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (TRT)
-
Suriye'nin kar alma ihtimali bizden fazla su an modellere göre. Sona kadar takip gerekir AB olduğu için. Fakat kar almama ihtimalimiz alma ihtimalimizden fazla . Şu anki çıktılara göre. 🤔
Mirın kırın bir görsel geçiş yakalar mıyız takibi yapıyorum . O bile zor. Fakat takipteyim kar göreceğimi düşünüyorum
-
Koyu bir Fenerbahçeli olarak elenme ihtimalimizin yüksek oldugunu düşünüyorum zaten bize karşı 11 kişi defans yapan sumudicaya karşı İsmail hocanın yedek kadroyla çıkacağını düşünüyorum umarım yanılırım...
Ismail hoca sumudicayı napar ne eder eler
-
Fenerbahçe'de Fred 4-6 Hafta arası yok (Zpor)
Yeni rotasyona ferdiyi 8 oynatip yanina krunic defans 4 lüsüne de çağlar bonucci ooster mert müldür yapabilir. Lincoln henriqe de var elinde. Değerlendirmeyi bilen hoca için elinde geniş bir kadro var