Aleykümselam yeni gelen geri gelen dostlar hoşgeldiniz.. Kışa hazırlık başladı mı?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Temsilcilerimize başarılar diliyorum.
Trabzonspor kafa kafaya bir gruba düştü. Monaco'nun performansı açıkçası çok kötü. Trabzonspor'un gruptaki en ciddi rakibi Monaco'nun durumu Trabzonspor'dan iyi değil. Grubu en kötü 2.bitirip play-off oynayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin lider çıkacağını düşünüyorum. Rennes'i hiç izlemedim. Kieve yenildik. Ama o futbolla yenilgi sürprizdi açıkçası. Bakalım Fenerbahçe bu şekilde devam ederse Avrupa'da da başarılı olacağını düşünüyorum
Fenerbahçe şu ana kadar Avrupa'da gayet iyi ilerliyor. Jesus'un futbolunu hem ligde hem Avrupa'da çok iyi şekilde oynattığını düşünüyorum öteki taraftarlar gibi. Neden bir çeyrek final, yarı final sevinci yaşamayalım ki?
Trabzonspor için o kadar iyi konuşamıyorum. Ferençvaroş deplasmanından minimum 1 puanla dönmesini bekliyordum. Bugün olası bir galibiyetle kendine gelir diye düşünüyorum. Trabzonspor'dan çok ümitli değilim. Bir toparlanma bir silkelenme gerekiyor. Geniş güzel bir kadroya sahip bir takımın futbolu böyle olmamalı. İnşallah Monaco'yu mağlup edip güzel bir ilerleme kaydederiz..
Değinmem gereken öteki kulüp kesinlikle Başakşehir. Şu ana kadar 0 hata ile gidiyor. Gerçekten takdire şayan bir performansları var. Gurur veriyorlar. Sivassporu pek izleme şansım olmadı. İnşallah gruptan çıkma şansı devam ediyor hala.
4 kulübümüze de yürekten başarılar diliyorum. Ülkeyi son yıllara nazaran hak ettiği gibi temsil eden takımlarımızı kutluyorum. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beklediğimden iyi yağış alıyoruz
-
-
Salı gecesi ve Çarşamba günü takip ettim. - 7 - 8 derecelerde kar gösteriyordu anlık. Bazı ünlü sayfalar da son dakika haberi olarak geçtiler kar haberini
-
Önümüzdeki hafta yağış ve sıcaklık durumu da bu şekilde. Yaklaşık 6 7 derecelik bir soğuma göze çarpıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagram bu şekilde.
GEM VE ECMWF ortak çıktı vermiş diyebiliriz. Azor çok güçlü. Devamında güzel bir sistem inişi izleyebiliriz belirttiğim tarihlerde . Takip edelim bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren bu bölgenin komple mn altına sevinmeye hakkı var. Uzun süredir 34 derece üzeri gidiyoruz. Bölgenin çoğuna neredeyse 3 aydır yağış düşmüyor. Dolayısıyla serinleme de olmuyor. Bence sıcaklık düşük seyrederse en azından hemşehrilerimin sevinmeye hakkı var.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Buyurun ufak bir tahmin
-
Arkadaşlar selamlar. Yaza yavaş yavaş veda ederken kısa, orta ve uzun vadeye bir perde açalım bakalım.
Öncelikle 1 haftadır sıcak ve bunaltıcı havalar etkisini iyice hissettiriyor bölgemizde. Dün ve bugün sabah saatlerinde hava serindi ama. Birkaç gün daha (yaklaşık 2 3 gün) sıcak ve 33 34 35 derecelerde sıcaklıklar bölgemizin çeşitli yerlerinde ölçülebilir. Fakat sonrasında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yavaştan yavaştan serinleme başlıyor diyebilirim. Özellikle Eylül ayının 13 14 ü gibi beklediğim sistem yavaş yavaş belli olmaya başlıyor modellerde. Sistem dediğim bazı yerlerde 8 10 derecelere kadar soğumadan bahsediyorum. Az değerler değil. Ayrıca ilk yağışlara da o sistemle birlikte kavuşabilir bölge geneli ... Ayın 13 ünden itibaren bölgede birçok yer artık 30 derecenin altına inecek. Beklediğim çok sert bir sıcak dalga yok açıkçası. Tekrar 35 derecelere çıkacağımızı düşünmüyorum. Bazı dalgalarda belki 30 derecenin çok az üzerine tekrar çıkabiliriz. Ama uzun süreli değil. Kısacası kendi adıma yaz mevsimini Eylülün 14 ünden itibaren noktalıyorum.
Peki uzun vade?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uzun vadeye göz attığımızda sıcaklıkların bölgemizin neredeyse tamamında normaller civarında olduğunu görüyoruz. Elbette bu demek değil ki hiç soğuk veya hiç sıcak dalga olmayacak. Dalgalı bir Ekim ayı beklentim var. Özellikle ilk yarısında sıcak dalga alabiliriz. Ama 2 yarısında sert soğuklara maruz kalabiliriz. Dipnot olarak geçeyim.
Yağış durumu ise genelde kurak bir beklenti söz konusu özellikle Batı Akdeniz'de...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fakat benim beklentim biraz daha normallere yakın yağış. Ayın ilk yarısı için bu çıktıyı desteklerim. Fakat ayın 2 yarısında alabileceğimiz sistemlerle yağışı normallere hatta bir tık üstüne çekme durumumuz var. Belirtmekte fayda var. Durumlar şimdilik böyle. Daha uzun vadenin tahmini şu an için sağlıklı ve tutarlı bir tahmin olmaz. Şimdilik bir virgül koyalım buraya. Yakın zamanda yeni gelişmelerle görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın. 🙂
-
Kontrol etmeden, buldum dedim😂😂 yok buda değil. Saat 3-4 gibi ara güncelleme yapıyor ecmwf onu nereden bulacağım ben. .
Ücretli veriydi yanlış bilmiyorsam.. Ki ara güncelleme 90 saatlik. Çok işine yarayacağını zannetmiyorum.