Rabbim tüm bölgelere Batı Karadeniz şansı versin Afrika'da mızrak atılsa Batı Karadeniz'e kar veriyor model
Zonguldakli67 sebebi ektedir👨🏼💻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRabbim tüm bölgelere Batı Karadeniz şansı versin Afrika'da mızrak atılsa Batı Karadeniz'e kar veriyor model
Zonguldakli67 sebebi ektedir👨🏼💻
Havalarınseşi sezon sonu indirimleri..
Ne bu herkes dökülüyor.
Her türlü sıkıntı ve rahatsızlık sizlerden, bizlerden uzak olsun inşaallah 🤲
Amin dayi amin inşallah
Buyurun Model konusuna güncelleme takip edelim🏃🏻
Ya benim farklı şeyden oldu sanırım sinir sıkışması sporda artık patlak verdi aylardır birikmiş stresten olabilir tek çaresi dinlenme ve çok uzun bir süre geçmiyor diye biliyorum ben omuzdan dolayı 1 ay gitmedim şimdide 1 ay boyunca çekiş hareketlerinde uzak duruyorum ufak tefek ağrılar azaldı tam 1 hafta oldu ağrı kesici krem ile majezik kullanıyorum şimdilik 5 gün oldu başlayalı
Geçmis olsun kardeşim dikkat etmek gerekir. Ben de artık su almaya gitmiyorum😝
Geçmiş olsun bende sırtımı incittim 1 haftadır geçmedi henüz
Geçen su almaya gittim ben de sırtımı incittim. Tutuldu sanki ağrısı hala geçmedi anı hareket vs yapamıyorum yatarken ağrı oluyor . Ağrı kesici ve kas gevşetici aldım iğne vs vuruldum da bu ağrı nasıl geçer?
Sahutt saatleri tek tek yazmana gerek yok aslında Mehmet hem seni uğraştırır hemde simetriyi bozar
Nasil uygun olursa benlik sıkıntı yok alışkanlık🫡
180 H
Geçmiş olsun Saadet ben paylaşırım yerine 🫡. Sen takip et beğeni at kendine dikkat et yeter 🏃🏻
168 H
144 H
120 H
96 H
Bnde sihirli oku atım
Begeni de at ellerin dert görmesin 🏃🏻🏃🏻
72 H