72 H
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
48 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
24 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Paylaşmaya 24 saat aralıklarla başlıyorum. Stop derseniz 12 saate dönerim. Beğeni atmayana kar yok😃
-
Semih Ö. ağzımıza balı çaldın gittin yine
Güncelleme ne oldu?
Gece mi demisti yarin mi dayı? Sanırım yarın herhangi bir güncelleme demişti benim hafıza zayıf🏃🏻😬
-
Şimdi bende linc yemeyim he bu benim fikrim ☺️
Estağfurullah kimse kimseyi linçlemiyor abim. Fikrine saygi duyarım 🫡
-
Boş kaleye gol atamamak 🙂
-
Gece yine yağış başlıyor 🫡
Kazasız belasız gelsin
-
Dondu model o da üşüdü. Ömer eline sağlık abim
-
GFS nin akşamki güncellemesi öğlenden daha güzel geldi. Önce soğuk. Sonra Örtülü kar. Bir süre kuru soğuk. Soğuktan sonra tahminimce şubat ilk hafta tekrar kar görülür. En çok istediğim senaryolardan biridir bu akşamki güncelleme. Patlayan AB nin konumu da çok onemli tabii. 260 270 li saatlerden bahsediyoruz. 360 derece 4 tur döner daha . Takibe devam🫡
-
İlla Bi engel koyacak işte gfs. Şiödi haybeye azoru şişirir morları kafkaslara atar
Bence bir daha indirecek
-
İspanya'da ne oluyor 👀
-
Yağış olan her yerde kar var Antalya Mersin hariç
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne güzel yerde AB patladı var ya. Yağış kar olarak başladı. Şiddetli yağış aninda da soğuk etkisini artırdı. Razıyız 🫡👨💻
-
Yalnız bizi de ne gömdü he👨💻🫡🫡