Hayırlı günler herkese. Umudunuzu kaybetmeyin. Her konuda 🫡
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
ECMWF senaryo ortalaması -3 4 lerde 👀
-
Antakya'da aralıksız bir şekilde 2 gündür kuvvetli yagmur var. MGM hem Antakya hem Defne'nin verilerini girmiyor dünden beri.
-
hocalarım bunu yorumlicak var mı ülke sistemi olsa herkes sevinse sad2ce böyle karadeniz mi olucak kimse yanlış anlamasınbeni ben herkes kar gorsunistiyorum tüm bölge inşallah
Su anki modellere göre Karadeniz sistemi görünüyor Cagri . Daha vade uzun rota değişebilir 👍
-
Ay sonu Hatay merkez için kar ihtimali devam ediyor modellerde. İki model de şu an sistem rotası için mutabık durumdalar. Tabii ki vade daha çok uzun. Örnek olsun diye bir kar haritası bıraktım
GFS sabah toplam kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
peki abi uzatmayalım bi yanlışım olduysa özür dilerim
hayırlı geceler
Estağfurullah. Asil ben mesajını sildiğim için özür dilerim. Sadece biraz daha sabırlı ,biraz daha ılımlı olalım. Hayırlı geceler 🫡
-
İkisi de devamında bize yarar. Yağış durumuna da bakmak lazım 👍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gece güncellemesinde 70-80 saat kar soğuğu var bölgede. Kıbrıs bile kar aldı:)) Bizim için takibe fazlasıyla değer bir süreç bizi bekliyor. Heyecanlı ve keyifli olacak. Yine sınırda kalmayalım da . Önce diyagrama sonra sabah güncellemesine bakalım neler diyecekler. İyi geceler🫡
-
Güncellemeyi sonlandırıyorum. Müsait olan biri devam edebilir. İyi geceler👍
-
264 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncellemeye devam. Alakasız yorum yapmayalım yoksa adaletsiz olmaya devam ederim🫡
-
Soğuk yok ama İstanbul'da ve b.karadenizde kar var Sahutt

🙂
-
252 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Paylaştığın görsel 24 saat önce paylaşılmış. Devam mı?🙃
-
240 H 👀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.