Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Hatay merkeze , Kilis antep urfa mardin maraş merkeze güzel kar verdi model ayın 31'ine. Diyarbakır'a da birikmiş kar üstüne kar verdi

-
GFS öğle günceli kar sonrası soğuk , soğuk sonrası yine kar verdi
-
Hafif düzelme var hocalarım siz ne diyorsunuz?
Batı için wriscuttern daha hakim.
Beni doğu adına sevindirdi güncelleme
-
Sahutt hocam gfs 29 u için 30mm kar veriyor ihtimali var mı böyle birşeyin? Çok fazla geldi gözüme son gün yine hayal kırıklığı yaşamayalım

Şöyle anlatayım . AB çok hareketli. Hala bizi üzme veya daha fazla sevindirme ihtimali var. Sistem de artık 90 li saatlere geldi. Buradan vermeyiz sistemi. Santım hesabına son akşam bakarız
-
Whisper dayi eline koluna sağlık
Biz de kar haritası atalım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
+ECMWF ve ENS senaryoları
GFS'Yİ de saflarımıza çektik. 72 saat civarına gelene kadar hayırlı olsun demeyeceğim. Ama kar alma ihtimalimiz %80leri aştı

-
Ayın 31inde İstanbul'a gideceğim hocam o zamana kadar bı örtülü sistem görsem bal kaymak olur 😂
Tam zamanini bulmuşsun abim 😂😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEM , İKON, UKMO, GEFS ve …
Bizim için iyi senaryo sunuyorlar.
Tek iyi çıktı sunmayan GFS
+ECMWF ve ENS senaryoları
-
Ecmwf içine doğmadı mı bugün Athena
Benim içime doğdu 🤔
-
20 gün önce tahmin eden abilerden Allah razı olsun ne diyelim ki;)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cok sinirlendim bu arkadaşa. Yorumlari da çok saçma . Her şeyi eleştirme hakkını nereden alıyorlar onu da anlamadım
-
Dönecek inşallah gfs de hocam umudumuz diri
ECMWF kar haritası atmamak için zor duruyorum öyle diyim 🏂