Böyle olursa Hatayda sıcaklık 40 a yaklaşır
Haftaya çoğu yer 40 ı geçer diye düşünüyorum. Hatay dahil..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBöyle olursa Hatayda sıcaklık 40 a yaklaşır
Haftaya çoğu yer 40 ı geçer diye düşünüyorum. Hatay dahil..
Bahsettiğim sıcak hava dalgası diyagramlara bariz bir şekilde yansımış durumda
Babala TV'nin sonraki konuğu. Açıkçası merak ettiğim bir sürü soru var da. Şu çocuk büyümüş genç adam olmuştur. Bu çocuğu da soru sorması için alsınlar 🤣🤣 (Mizah amaçlıdır)
Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar
SameT. La ninanın yağışa direkt bir etkisi yoktur. Hafif kurak denilme sebebinin pozitife evrilen endeksler olduğunu düşünüyorum
Severeweather kış tahmini yayımladı. Konu açıp paylaşacağım birazdan. Bi göz gezdirdim ufaktan. Negatif iod, beklediğim gibi hafif la nina, ve pozitif endeksler etkisinde soğuk ve kurak bir kış öngörüleri var kısaca. Bakalım güzel bir sonuca evrilebilir.
Her sene olduğu gibi totem . Neden olmasın?
Ayın 27 28 i gibi sıcak atak ihtimalimiz mevcut. Bölge geneli 38 39 40 dereceleri rahat göreceğiz.
Bu sene de buradayım 😊
Doğuya ve Zonguldakli67 hocama normaller üstü kar bekliyor bu kış ECMWF
Arkadaşlar şu konuyu kapatalım. Boşverin herkesin iyiliği kendinedir.
Kesinlikle katılıyorum. Kerem Ökten ve Orçun Bostancı televizyon işini gayet profesyonel götürdüler. Hala da devam ediyorlar. Saygı duyuyorum açıkçası. Amatör meteorolojide en bilgili onlar veya değil demiyorum. Ama ellerindeki ürünü en iyi pazarlayan başarılı olur, her işte böyledir bu..
Forumla çok fazla ilgisi olmadığı için fazla dile getirmeyelim. Bizi ilgilendiren konular değil. Daha önce eskiden tahmin yaptığı platformdan bu yüzden ban yedi diye neler yazdığını hepimiz gördük.
Bence de doğru demiş. İlla bir diplomaya ihtiyacı yok. O sonuç olarak bir kitlenin güvenini ve saygısını kazanmış biri. Kim ne derse desin. Seversin sevmezsin. Biz bu hobinin içinde olduğumuz için ona veya bu tavırlarda olan başka birine karşı farklı şeyler düşünebiliriz. Fakat kim ne derse desin. Sırf kendine meteoroloji uzmanı dediği için ceza falan almaz. Saçmalıktan başka bir şey değil.