7.2 dereceyiz. Akşamdan beri hafif orta şiddette yağış var aralıksız devam ediyor. Gecenin devamında ve sabah da etkili bir yağış görünüyor. 1200 metre üzerinde kar vardır su an tahminimce🙋♂️
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
👀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ayin 26 27 sine sistem verecek mi bakalım
-
Ayin 30'una doğru hem GEFS hem ECMWF ENS senaryolarına yansıyan bir şey var. Diyagramimiz 0 derecede hemen hemen. Bu kadar süre varken ilk defa böyle bir senaryo gördüm. Özellikle bu sene 0 in altına düşmedik neredeyse
-
Ben

Eskiden yakışıklı idik

5 dakikaya kadar atmaya başlarız hocam
Sendeyiz yakisikli dayım 👨🏼💻🙋♂️
-
Varsa yazar Sinan başkan. Gerilmeyin boş yere abiler. Güncelleme paylaşın gece takip edelim🫡
Var mı müsait bir arkadaşımız?
-
Uzun vadede %100 gösterecek utanmasa
-
Valla ECMWF bozmadı. İstikrar iyidir. 🙋♂️👨🏼💻
-
GFS fena şekilde ısrarcı. ECMWF aralarındaki farkı kapatacak mı bugün bakalım.

Buradan zor döner sanki
-
Athena eline emeğine sağlık abim. Uyuyakalmışız kaçırdık güncellemeyi 🙋♂️
-
Dağlara kar gelooo🤗🥳
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akdeniz Bölgesi'nde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Antalya’nın doğu ilçeleri ile Kaş, Finike, Demre ilçeleri ve Mersin’in batı ilçelerinde çok kuvvetli (51-100 kg/m2), Antalya merkez ile sabah saatlerinden itibaren Adana’nın doğusu, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların genellikle 1500 m üzeri yüksek kesimlerde, Kahramanmaraş’ın kuzeyinde 1100 m üzeri yükseklerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, başta Konya-Antalya karayolunun Alacabel mevkisi olmak üzere yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
15.01.2024 23.00-17.01.2024 15.00
-
-29.8 derece ölçüldü en düşük Ardahan/Göle'de
-
%10 ilk defa gördüm bu sene 😃
Ocak ayının kalanı için bölgemizin kıyılarında kar beklentim bulunmamaktadır 👨🏼💻❎️
Tabii daha uzun süre var fakat öyle güçlü bir soğuk su an verilere göre pek mümkün görünmüyor. Kar ihtimalini konuşur ederiz. Fakat Şubat ayına kaldı gibi duruyor. Önümüzde zaten bol yağışlı bir süreç var . Takibe devam🙋♂️
Tahminim aynen geçerlidir. Ocak sonuna ilk sinyalimizi çakalım . Takipteyim🫡👨🏼💻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.