E sizde tahmin yazın canım. Bakalım kim tutturacak
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bence bu rakipler olur
-
Dinamo Kiev
Feyennord
Sherif
Trabzonspor
-
Tahminim
Manchester United & Arsenal
Rennes
Fenerbahçe
AEK
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Eren oyun çok da kötü değil. Peeklerin(Gir-çık) de öyle
-
Fenerbahçe için söyleyebileceğim
Fenerbahçe keyif veriyor
-
Hayırlı günler herkese.
Afyonkarahisar da yağış başladı.Mgm uyarı verdi bakalım ne derece yağış alacağız
Hayırlı günler dayı. Kazasız belasız bir sistem olsun inşallah sizin için
-
-
Bu da Moskova'nın 1 hafta içinde yaşayacağı inanılmaz mevsim değişimi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bahsettiğim sıcak dalgada 39 dereceleri Hatay civarında görüyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama kuzeyimizde soğuma başlıyor yavaştan. Biz Basra sıcakları ile boğuşurken kuzeyimizde soğuk hava bekleniyor... Aşağı Moskova diyagramını bırakıyorum.
Maaalesef uzun bir süre yağışımız yok. Ve bu hafta sonu itibariyle sıcaklıklarda 5 6 derecelik artış bekliyorum bölge genelinde. 38 43 civarı sıcaklıklar bizleri bekliyor olacak
Trabzonspor şampiyonlar ligine gidip 0 çekmektense avrupaya gidip ülke puanına katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.
-
Whisper şiir gibi adamsın be dayı. Vesselam