Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper dayı yetiş yav bu veri paylaşım sayfasını yine bulamıyorum 😝
-
Günaydın hayırlı cumalar herkese
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 4 büyüklerin yapamadıklarını yapıyorlar. Helal olsun size helal
-
kerem ökten : yoluna tek başına devam ediyor . bir ara küfür etmişti falan ama başarılı adam ..
salih denilince aklıma geldi o kişi seviyorudm ben o çocuğu acayip soruları falan vardı troll falan garipti efsaneydi o

O adam sadece popüler. Zamanımızın en önemli sorunu onun lehine işliyor. Sanatçılar ünlü değil, ünlüler sanatçı ':)). Reklamını zamanında iyi yaptı. İyi duygu sömürüsüne gitti. Sonra herkese komple küfür etti. Hazmedilmeyecek küfürler etti. Bizim sitenin 6 aylık ziyaretçi sayısından fazla takipçisi olan adam ne işle uğraşıyor olursa olsun öyle küfürler hakaretler hiçbir mecrada kabul edilemez. Bilgisi de şuraya 5 metre kar yağacak demek. Salih de diyordu zamanında. 🙃
-
Fenerbahçe Spor Kulübünden açıklama 👇🏻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ülkece başarılı olduğumuz çok az konu var. Onlardan biri de futbol değil belli
-
UEFA nın bizim spor medyamız gibi dedikoducu olduğunu düşünmüyorum üstelik
-
Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında atılan "Vladimir Putin" sloganı nedeniyle, UEFA icra kurulunun maçın gözlemci ve temsilcileriyle görüşerek toplanma kararı aldığı bildirildi. Fenerbahçe’nin uluslararası müsabakalardan men edilmesi gündemde.
İş resmiyete döküldü bakalım sonuç ne olacak
Mustafa haber kaynaklarını doğru araştırmanı öneririm. Çok baktım da öyle bir haber göremedim
-
Hayırlı geceler ahali. Nasılsınız?
-
Uzun vadeli görüntülere göre yazı bu şekilde normaller altı, serin kapatacağız sıcaklık bakımından. İyi mi kötü mü bilemedim. Sonbahara nasıl etkisi olur acaba
-
Serin bir Ağustos ayı bizleri bekliyor gibi duruyor.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
samsundayìm eskisehirde 2.5 sene kadar yaşadım keske orda olsaydım gezerdik :((
Anladım. Sağlık olsun abim. Bir gün karşılaşırız inşallah
-
SameT. Eskişehir'de misin abim?
Oraya gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Fırsat olursa görüşürüz.