Sabahla pek fark yok. Bakalım nasıl bir çıktı sunacak devamında
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bir tane daha vardı bulamadım onu
-
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
Ntv hava durumunun cok eski videolarını izlemeye bayılırım. 3 ayda bir fiks yaparım🫡
-
Sahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
-
Hatayada aşırı zor kar yağar ya
Of
-
Doğru yoldasın Sahutt 🥵🥵
Sistem yok yatın uyuyun 👨🏼💻
-
5.5 üst fb

Yine mi? 😲
-
dostoyevski hoşgeldiniz. Herkese iyi günler. Mutlu pazarlar 🫡
-
Gem senaryoları sıcaklık ortalaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF senaryo ortalaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEFS senaryoları ortalaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sene GFS'nin yanılma payını paylaştılar çok kötü gidiyor öteki senelere nazaran. Ecmwf ondan beter. O yüzden modellere göre sistem var yok demek yanlış olur. İstikrar ve mutabakat bekleyeceğiz. Ki dün hocalarımız güzel açıklamalar yaptı zaten🫡
-
Kupon da yapalım. Akşam fenerbahçe napar!? Meteoroloji sans işi değildir. 🫡
-
Ecmwf dışında sistem veren model yok
Sistem ihtimali düşük o zaman hocam desene
-
Gem bozmuş hocam
Bagacaz 🫡
-
Sahutt tam onu atıyordum bence döner akşama veya yarına
Dönmezse zaten hic senin olmamıştır hocam🫡
-
istikrara bak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.