Son demlerdir
Yüksek ihtimalle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon demlerdir
Yüksek ihtimalle
Hafif kar atıyor dışarıdayım şu an
Yok artık. 😄
Denemesi bedava 😎
Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki sistemlere artık. Önümüzde sistem var. Ben yine model takibine başladım 😜😜. İCON 180. Saate ülkeye çok şiddetli soğuk indiriyor. Bakalım öteki akşam çıktılarına
Tekrar yağış çiselemeye başladı. Ulan sıcaklık yükselme akşam oldu be
yasarbahadirr gol haberi var mı hocam? Sizdeyiz
Radarı kontrol ettim. Boş değil. Güneyden kütleler bize doğru hareket ediyor. Bir süre daha yağış devam eder gibi görünüyor. Bir bakalım
Yağış kar yoğunluklu kky olarak devam ediyor. Saf kara çevirmesi an meselesi. 1.3 üz. Biraz daha düşmemiz lazım
Sabah da kar başladığı an sıcaklık 0.9 a düştü bir anda
Tek seferde 0.5 derece düştü. Arkadaşlar sabahki senaryo tekrar mı gerçekleşiyor yoksa???
1,7
Oyyy😎
Rüzgar yönü kuzeybatı. Biraz daha düşerse sıcaklık saf kara çevirir tekrar
Hatay bize bir kıyak daha yapacak sanki he 😎
Bırakıyor musun ?
Bırakma yok yav. Şehir değişikliği olursa bırakırım sanırım
Sistemin sonuna doğru gelirken şunları da yazmazsam içimde kalır. 😜
Yavaş yavaş bir kış sezonunu noktalıyoruz. Yavaş yavaş dediğim var daha bi 10 gün böyle az buçuk soğuklar da. Sonrası bahar. Bu sezon 2012 den sonra Hatay'da yaşadığım açık ara en iyi sezon. Şubat başladığı gün yaptığım değerlendirmede Sibirya kökenli bir sistem beklediğimi belirtip bir sinoptik paylaşmıştım. Paylaştığım sinoptiğe çok yakın, hatta daha güçlü soğuklar yaşadık, yaşıyoruz. Modeller 6 saat kala dahi yağmur gösterirken, modellere değil de yaptığım tahmine, bana güvenip beni yalnız bırakmayan sizlere de teşekkür ediyorum. Önceki sistemde de bu durumun bir benzerini yaşadık. Modeller yine gelecek kar yağışını 6 saat kala bile göremedi... Allah yüzümüzü kara çıkarmadı 2 sistemde de az çok başarılı tahminler, değerlendirmeler yaptık. Genellikle birlikte eğlendiğimiz, çok üzülmediğimiz güzel bir sezon oldu. Bu çok yüksek ihtimalle Akdeniz Sorumlusu görevimdeki son sezonum. Daha doğrusu Hatay'da geçireceğim son sezon. Sezon bitsin ona göre planlama yapacağım artık. Hayırlı akşamlar 🖐🏻