Sahutt tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Herkese selamlar. Sistemler silsilesinin ardından sessiz sedasız bekleyişimizi sürdürüyoruz hala. Çoğu kişinin kışı kapattığını görür gibiyim. Ben henüz kışı bitirmedim. Takip ediyorum süreci. Bir süre daha durgun havalara devam edeceğiz. 14 15 dereceleri dahi göreceğiz. En azından 7 8 günlük süreçte. Sonrasında patternin bizim lehimize dönme ihtimali artıyor diyebilirim. Şubat 20 sinden sonra soğuk beklentim var. Hatta güçlü bir sistem beklentim var. Uzun soluklu bir sistem beklentisi değil. Ama güçlü bir sistem beklentim var. Kıyılara dahi kar yapacak düzeyde bir sistem olabilir. Yalancı baharın ardından gelecek olması tarımı çok kötü etkileyecektir yüksek ihtimalle. Fakat ben kışı bitirmedim. Endeks ve verilere göre konuşuyorum. Şimdilik beklememiz gerekiyor.😉

Bunu sene başında yap hiç sorun olmayacak. Belli bir sistem ve program oturttuktan sonra neden yapıyorsun ki? Kendi sistemini geç. Öğrencilerin sistemi bozuldu. Klasik saçma sapan Türkiye eğitim sistemi. Ağzımı bozmak istemiyorum çok sinirliyim çünkü

YKS tayfa şimdi biz TYT denemelerini 165 dakika mı çözeceğiz ? o.O

Ben şimdilik denemelere ara vereceğim sanırım. Branş denemeleri hariç. Yayınevleri neler yapacak bir bakalım. Stabil devam edemezler . +30 dakika da boşuna değildir kesinlikle. Çok kötü bir karar oldu bu. Ayırt etme çok zor olacak bu sene. Ya basit 2020 vari bir tyt, zor ve eleyici ayt, ya da tam tersi olacak kanaatimce. 2 soru çözen üni okuyacak ayrı mesele o.

Bana yalan söylediğine değil artık sana güvenemeyeceğime üzüldüm demiş Nietzsche

İnsanın en güvendiği en sevdiği kişiden yalan sözler duyması ne kadar acı bir şey

Neyse herkese günaydın

Günaydın yiğidim aslanım. Belli ki kız kazığı yemişsin sen de 🙄

senin hedefin ne

benim hedef mekatronik veya elektrik-elektronik mühendisliği

geçen sene sınav zor olduğu için aytden 30 net tyt 50net yapan biri 200kya girmiş bakalım bu sene nasıl olucak

Elimden geleni yapacağım TIP için. Olmazsa sağlık olsun der ilk 100 k da tercihimi yaparım. Allah kerim

Rabbim gönlüne göre versin kardeşim, motivasyon konuşmalarını becerebilen biri değilim. Tunç Kurt Matematik takip et çektiği motivasyon videoları için izliyorum ben

Teşekkür ederim abim. Ben de izliyorum onu. Olimpiyat soruları vs sarıyor 👀

Gel sarılalım kardeşim, ben de mezun tayfadanım şu Türkçe yüzünden TYT gerektiğinden düşük geldi haliyle AYT’de etkilendi bu durumdan.

Sahutt ‘un yarısı kadar Türkçe yapsam mezuna kalmazdım diye düşünüyorum.

Sahutt matematik ne durumda kral ?

25 civarı yapıyorum şimdilik. Bozmadan devam edersem 1 aya TYT de 100 nete ulaşırım. Son zamanlarda sürekli motivasyon kaybı yaşıyorum. Elde olmayan sebeplerden. Toparlıyorum da. Hedefimi 100k koydum. 💁🏻‍♂️