Amanos Dağları için sıcaklık sınırda görünüyor. Acaba kar durumu nedir orada merak ettim.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu da genel görüntü. Antalya civarında da etkili yağışlar var. Dağlar kar alıyor 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Radar görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın sabah7-8 gibi istanbulun batısından başlayarak ufak tefek yağışlar mevcut öğle saatlerinde boğaz hattında 3-4 gibi anadolu yakası ağırlıklı
bu yağışlar genel olarak görsel olur
Takipteyiz hocam.
-
Şubatta inşallah kar da göreceksiniz 🤲
Insallah abi. Bizim icin kar pastanın çileğidir derim ben hep. Önemli ilan bu yağışları kazasız belasız yeterince almak. Kış bizim adımıza şu ana kadar kötü geçmiyor 🫡
-
Konu açıktır. Soru soran arkadaşlar bilenlerden illaki cevap alacaktır. Tartışmalarımızı saygı çerçevesi içerisinde gerçekleştirip kimseyi zan altında bırakmayalım. İyi forumlar
-
Valla hiç ümitli değilim ama geceye doğru havada bir kaç tane görebiliriz belki.Şuan mesela hava karardı ama kar beklemiyorum anca akşama ve geceye doğru.
Size de gelir inşallah abim. Takipteyiz.
-
Kazasız belasız yağsın inşallah 🤲
Insallah abi. Kardan bagimsiz Ocak ayina en iyi başlayan bölge olabiliriz. Defne 1 Ocaktan şimdiye 345 kg yağışa ulaştı.
-
Her konuda birilerini zan altında bırakmaktan vazgeçin. Konu uzarsa konuyu kapatacağım
-
Konuya giripte emoji atmak yerine benim soruma 2 dakika vakit arayamıyorsanız bana verdiğiniz değerden şüphe ederim.
Estağfurullah. Deniz etkisi kar ile ilgili az bilgim olduğu için seni yanıltmak istemedim. Yanlış yerlere çekiyorsun konuyu Yusuf. Her şeyde art niyet arama. Gir her mesajda ben illa emoji atmışımdır gözden kaçırdıklarım hariç.
-
Yagis siddetli şekilde gökgürültüsü eşliğinde devam ediyor. Antakya 30 Defne 70 kg aştı.
-
Sözde soru cevap konusu ne yönetici ilgileniyor ne sorumlular, sinan abi bunlara niye bir şey demez onu daha da çözemem.
Burada kimse parali işçi değil. Bilgisi olan cevap verir.
-
Bir soruda benden olsun sistemler geliyor güzel soğumalarda giriyor fakat soğuk olduğu halde yağış neden olmuyor. Yağışın olmamasına etken nedir veya yağış olması için ne gerekiyor.
Sistemin gücüne bağlayabiliriz bunu. Sıcak denizlere inecek olan sert soğuklar denizlerde tepki AB'sine neden olup daha fazla yağış getirebilir. Sistemin getirdiği soğuk ne kadar güçlüyse denizlerin sıcaklığına bağlı tepki AB verme ihtimali o kadar yüksek olur diye yorumlayabilirim kendi bildiğim kadarıyla.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.