Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arka arkaya 4
senaryoThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Al işte. Aynı senaryolar. Yanlis yapıyor.. önce icardiyi tatilden çağır. Kayaktan sahilden çağır. Sakat oyuncu tatile mi gider? Kendini eleştirmek yerine yine hakem skandalları diye başlayan tartismalar. Yarin gelir ligi bitirmeyiz rakibimizi şampiyon yapacaklar açıklaması . Bu ülkede futbol asla gelişmeyecek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hakemler bir kenara Galatasaray bu sezon çok kötü transfer politikası yönetti. Davinson dışında elle tutulur 1 kişi yok . Okan'ı yedek kulübesinde ilk kez böyle çaresiz gördüm. Kerem de Fenerbahçe'deki mert hakan olma yolunda ilerliyor. Bitiriciliği bu kadar mı olmaz bir adamın. Her mac 2 3 net fırsat kaçırıyor.
-
Çok eksik var hocam sağ bek yok sol bek yok forvet yok birde ortada hakem yok
Eksiklerden kaynaklı abim. Bizim eksikler varken de görduk 6 bile yedik. Zaten malum hakem herkesin tartışma konusu o ayrı
-
90 dakika izledim. Bu Galatasaray şampiyon gibi oynamıyor kimse kusura bakmasın
-
Toplam yağış ve kar haritasını da rica etsek her paylaşım sonrası
Atmaya calisirim. Weatherbell'imiz yok bu sezon ama👨🏼💻🫡
-
-
TÜRKİYE ORTALAMA KAR ÖRTÜLÜ GÜNLER SAYISI
Üzerinde çalışılan istasyon sayısı : 94
1970-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama En çok Kar Örtülü Gün Sayısı yıl : 1992 55 gün
1970-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama En az Kar Örtülü Gün Sayısı yıl : 2018 9,4 gün
1970-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı : 28,4 gün
1970-2022 YILLARININ DÖRT EŞİT PERİYOTTA DEĞERLENDİRİLMESİ:
1970-1979 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 29,4 gün
1980-1989 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 30,1 gün
1990-2000 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 29,7 gün
2001-2011 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 27,0 gün
2012-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 26,0 gün
-
Sibirya ihtimalini takip ediyorum ayin 22 23 ünden sonrası için. Sessizce takibe devam👨🏼💻
-
%39
23ü icin mi ?
-
Bölgemizde kıyılarda kar ihtimali konuşmak icin GFS òglen çıktısı gibi önce ciddi soğuk yapacak bir senaryo yakalamak lazım. Diyagramda da görüldüğü üzere ayin 20 sinden sonra bir hareketlilik mevcut. Takip edelim bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben yinede inanmıyorum, birilerinin yardımı haricinde belli bir sınıra kadar bir şeyler öğrenebilirsin.
Yanlis bir düşünce saygı duyarım
-
Meteoroloji uzmanı olmak için, işi tek başına çözmeye kalkamazsın dersini alman gerekir mesela.
Burada hiç kimse meteoroloji uzmani değil mesela. Burada eglence icin amatör bir şekilde takip yapıyoruz 👨🏼💻
-
Bilmiyorum, ama mantık çerçevesinde o kadar meteorolojik parametreyi yalnız başına çözmüş olamazsın. Ne yapman gerektiğini birileri söylemiştir sana yalnız başına bu işi çözmek zor.
Bir sürü makale var Yusuf. Okuyarak ve tecrübe ederek ögrenilir o kadar şey