Eline sağlık Zonguldakli67 abim🫡
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bekle dedi gitti. Ben beklemedim. O da gelmedi 😐
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ayin 22 23 ünden sonra sistem ihtimali gören epey senaryo var. Bakalım
Once saglam bir afrika 🏖
-
Ayin 22 23 ünden sonra sistem ihtimali gören epey senaryo var. Bakalım
-
16-18 Ocak tarihleri arasında sistem ve kar bakımından bir beklentim yok. Takibe değmez. Kendimizide yormayalım.
Hocam diyagram sizi destekler nitelikte
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yagmur sesi eşliğinde türev çalışmam gerek yoksa paylaşımı alırdım. Uzaktan takip edeceğim 🫡😶🌫️
-
Bence gelmez
Bence de gelmez. 👍
-
1 AY ÖNCE;
Candaş Tolga Işık:
“Hatay Belediye Başkanı’nı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?”
Özgür Özel:
“Hatay’da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır.”
BUGÜN: Lütfü Savaş, yeniden Hatay Belediye Başkanlığı’na aday oldu.
-
Bir Hatay'lı olarak bugünkü açıklanan CHP adayından sonra seçimi dört gözle bekliyorum👍
-
İşte hocam bizim bı sorunumuz bu ya doğru düzgün göstermiyorlar biseyi ama fb 7 gol attı yani ben fb bişey demiyom bizim yayıncı kuruluşun kameraları çok ilginç fb tebrik ediyorum güzel oynuyorlar bu sene
Yayinci kurulus ciddi ciddi saçma sapan. Insallah saran medya alır da kurtuluruz şu beinden
-
Az önce Fb konya maçında Fb penaltı kazandı ama pozisyon öncesi fb oyunncu net ofsayt ama varda bakmadilar bile sonra çizgi çizdiler fb oyuncu ofsayt yinede penaltı verdiler bunuda kaptirmadik kimseye
Pozisyon tekrarinda sanki ofsayt değil gibi görünüyor ama dikkat etmedim çok
-
12 13 sistemi günü geldikçe daha da bozuluyor gibi modelde 😂
Bence bu kadar kisa süre icin yasayıp görelim derim sadece
-
İstanbullular ses edin ne olur ne biter? Twitter kar der birçok ilçe
-
Esenler kky
Ver attık şu kar haberini👨💻🫡
-
İki gündür kar küreme aracıyla sokaklarda dolanıyorum beyaz gördüğüm heryere tuz attım belediye şikayetçi oldu benden kar yokken tuzu nereye attın diye.
Neyse şimdi temizlik aracına verdiler tuzları temizliyorum.
Abim ne ettin 🤣🤣