Kar gören görmeyen yağmur gören görmeyen herkese hayırlı geceler biraz yatayım
Sana da abim.. demin cok cok ufak bir yağmur geçişi oldu. Sıkı bir yagmur da bizleri bekler. Yağıs pasta ise kar bizde pastanın çileğidir👨🏼💻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar gören görmeyen yağmur gören görmeyen herkese hayırlı geceler biraz yatayım
Sana da abim.. demin cok cok ufak bir yağmur geçişi oldu. Sıkı bir yagmur da bizleri bekler. Yağıs pasta ise kar bizde pastanın çileğidir👨🏼💻
Beni bile yordu o derece tahmin et yaz morlar gelsin neyseki abartı yapmadım tek kurtarır yanım bu oldu
Şubattan umudum var. Mayıs'ta da Fenerbahçe şampiyon oldu mu tamamdır.😬
Eskişehir sürpriz yaptı resmen
Valla ne güzel sürpriz. Eskişehir sever bu tarz sürprizleri🫡🫡
Maalesef umutsuz şekilde sağı solu izlemeye devam ediyoruz bakalım :D
Öyle deme abim. Biz sene boyu seyrederiz. Ya 1 2 ucundan kar alırız ya hiç almayız. Forumdakilerin,sizlerin, mutlu olmasıyla ben de mutlu olurum. Şans nasip kısmet diyelim🫡
Whisper mükemmel görünüyor dayım maşallah 👏👏
Yalniz ne olursa olsun şu potansiyelli sistem yeni travmamızdır. Minimumunu alacağız sistemin adeta
Kırıkkale'de çok şiddetli yağmur hakim bakalım gece kar gelecek mi
Sabaha karsi belki hocam biraz şanssız bir noktada kalmışsın
Es es te kar 5cm geçti guzel yağış devam ediyor
Umudun yoktu ama güzel oldu 🫡🫡
Meteoroloji uzmanı değilim diyen kişinin Youtube kanalı açıklamasında meteoroloji uzmanı yazmasına ne demeli
Hahahahahah. Iyi yakalamışsın. Komedi bu adam
Teşekkür ederim hocam arabaların üzeri falan tuttu pek bı beklenti yok ama hiç yoktan iyidir
Artarak devam etsin inşallah. Bu sistemlerden sonra neredeyse 10 gün kar konuşamayacağız. Ocak sonunda bakacağız duruma
Eskişehir kopuyor ☺️
Gözün aydın olsun abim.👏🫡
Norveç'in batısındaki AB bütün kader onun elinde. Akşam güncellemeleri kritik. Var mı paylaşacak?
Ayin 14 üne iyi bir soğuk vermiş ICON modeli. Yağış olursa sabah kar olur bu ciktiya göre. Kesin bir şey yazamıyorum sınırın sınırındayız
Hiçbir şey çıkmaz:))
ICON daha iyi gidiyor