Norveç'in batısındaki AB bütün kader onun elinde. Akşam güncellemeleri kritik. Var mı paylaşacak?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayin 14 üne iyi bir soğuk vermiş ICON modeli. Yağış olursa sabah kar olur bu ciktiya göre. Kesin bir şey yazamıyorum sınırın sınırındayız
-
Hiçbir şey çıkmaz:))
-
ICON daha iyi gidiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
MGM ISTANBUL DEĞERLENDİRMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
SON DAKIKA | Fenerbahçe Leonadro Bonucci ile anlaştı. 🫡
-
Sıcaklık halendaha 5 derece bence kar yağmayacak yine 😪
Ümitsizlige kapilma kardeşim. Ben geçen senelerde 30 dakikada 2.9 derece birden düştüğünü hatırlarım. Belli olmaz🫡
-
1972 senesinde Ocak ve Şubat aylarinda yaklaşık 14 gün Hatay'da ayrı ayrı zamanlarda kar yağmış 😬😬😬 inanılmaz
-
Sinan abinin bahsettiği tarihlerde 14 22 Ocak arası ne kar almışız yav. İlk defa inceleme fırsatım oldu. O tarihlerde gelen her yağış kar olarak düşmüş Hatay'da
-
2 adet uç senaryodan sadece biri
Aynen öyle
-
Hatay kar rekoru 😬😬
-
Adana , Mersin, Hatay ve tüm ülke.. Ama o tarihte sistem beklentisi yok modellerin 🫡
Kaçına kadar peki
O daha belli olmaz Çağrı. Baksana modeller 90 100 saatte bile ne kadar değişiyor. Ama uzun sureli bir sıcak yok merak etme👍
-
Veriler de modeller de ayin 20 sinden sonra Afrika diyor şu an icin
-
yaz geliyormuş hocam öyle açıkladın onu sen
Kisa süreli atak diye düzeltelim o zaman🫡