Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben bu kadar yorucu bir sistem görmedim geçsin gitsin artık
Ben bunun gibi senede en az 3 4 sistem takip ediyorum. Hepsi sinirdan ya giriyor ya sınırda kalıyor. Bu da onlardan biri👨🏼💻
-
ECMWF güzel bir senaryo vermedi. Zaten kovaladığım ihtimal zor bir ihtimal. Yüzdeye vurdugunda kar yağmama ihtimali neredeyse 100. Neyse bakalım.
-
Hadi bakalım >>>WinteR<<< sendeyiz ustam
-
Hocam haklısınız konumunuz için iyi fakat ülke geneline baktığımızda kuru soğuktan ibaret
Hocam sitemim bolge yorumlarının bölge konularından yapılmamasına🫡
-
Kar ihtimali kovalıyorum 100 saat kala 😬👨🏼💻
-
Doğrudur hocam. Teşekkür ederim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEM olması lazım
Senaryo ortalaması mi acaba
-
Şortlarida çıkarırsak ne giyeceğiz o kadar mi sıcak olacak 😮
Hocam o kadar degil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir model buldum modelleri incelerken. Ne bilmiyorum ilk defa bakıyorum. 144.saatte kısa süreli kar geçişi vermiş. 🤔
Eren bu model nedir?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mırın kırın
cmbrn41 eline sağlık abim. ECMWF bakalım bir de
-
Nasıl yani kötü? Kime göre kötü neye göre nereye kötü? Benim konumuma göre iyi . Bolge konumdan da yazdım iyi olduğunu. Model yorumlayalim rica etsem. Bölge yorumlarını bölge konusuna
-
ECMWF birazdan az çok bir fikir verir. Sınırdan ücra köşelerden pay çıkarmaya çalışıyorum yine😀. Yağış ayin 14 ü aksamini bulursa süper olur da biraz zor görünüyor
-
138.saatte ortalamamız 0 a düşüyor. Soğuk senaryo sayısı artmış. Takipteyiz. Bakacaz