138.saatte ortalamamız 0 a düşüyor. Soğuk senaryo sayısı artmış. Takipteyiz. Bakacaz
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
😲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıcak arkası kardır
-
144.saat karşılaştırması. Bizim için bariz bir iyileşme var . Yoksa?
Öğlen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
:yüzme:
Mis gibi mangal yakmalık hava
-
Modeller bizim adımıza gıdım gıdım iyiye gidiyor. Beklentimiz pek yok. Fakat GFS de de 0 derecenin altını gördük. Ayrıca UKMO'da -2,-3 dereceler giriyor 850 hpa'da yağış anında 🫡
-
%3 😀 🫡
Şaka bir tarafa kısa vadeye girecek artık sistem. Hala net değil.. 0 ın altina düşen senaryo sayisinda artis var
Bıraktım peşini bende.
Stop edelim
Guncellendi dayım. Eline saglik wriscuttern senin de eline sağlık abim. Aksam bakalim neler olur.🫡
-
Ben bir vurkaça daha sistem demeyeceğim sana iyi takipler

Sen de sonra gelirsin o zaman 👨🏼💻
-
Ocagin 20 sinde sistem beklemekten daha doğal bir şey yoktur. 3 5 günde bir sistem ihtimali konuşulur zaten Ocak'ta. Şaşırmamak gerekir. Takibe devam🫡
-
Eren Japonlar nasıl?
Ocak 20 sinden sonra güzel bir sistem altyapısı var. İngiltere civarındaki AB ler bozmaz ise o tarihlerde sistem ihtimalimiz mevcut bu modele göre 👨🏼💻
-
Bakalım uzun vadede bir şeyler görecek miyiz
-
GFS öğlen güncellemesini paylaşacak müsait bir arkadaşımız var mı? Dersim olmasa kendimi paylaşırdım. Paylaşana puan da atarız🫡