Az sohbet edelim vakit geçmiyor 🤨
Ederiz abim🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAz sohbet edelim vakit geçmiyor 🤨
Ederiz abim🙂
Sahutt maraş için ne zaman başlar kar
Başlamış olması lazım. Kütleler geliyor. 1 saate tam olarak başlaması lazım. Belli kesimlerinde başladı şu an
anlaşılan bu gece mucize bekliyoruz 😏
MGM nin beklediği güneyli rüzgar gerçekleşmezse bu bir mucize değil 🙂
Soğuk ne zaman giriş yapıyor
Yarın öğleye doğru
MGM ECMWF bazlı çalıştığı için öyle bir çıktı sundu. Kısa vadede en azından bölgemiz adına başarısını tartışırım. Öteki modellerin tamamı kar ve sulu kar verirken ECMWF'nin yağmur vermesi şaşırtıcı. Umarım haklı çıkmaz. Çok sınır bir sistem. Kar başlayıp yağmura da dönebilir. Soğuk girdikten sonra 850 hPa sorunu olmaz. ECMWF yaklaşık 1 derece yüksek vermiş sıcaklıkları
Anketler var. Buyurun
Biiz de yapalım Eren 😜
Bünyamin Sürmeli hocanın paylaştığı kar haritasını atarım şimdi. Güzel bir simülasyon. Hatay'a bu gece sağlam kar vermiş.
Hocam düşme trendi ne zaman başlar böyle giderse 4 e kadar yolu var
Geceden önce sıcaklık çok düşmez. 850 hpa uygun değil. Rüzgar kd olursa sorun görmüyorum şimdilik
Heyecandan erkenden uyandım. Heyecanla bekliyoruz.
Gece uyku yok ama. Ona göre. Yine geçenki gibi sürpriz olur mu bilemem. Erken başlamıştı çünkü. Tüm modeller yağmur veriyordu o saate. Tabii biz o saatte kar başlayacak demiştik ama. Neyse 😜... Gece 00 dan sonra başlıyor hareketlilik. Sıcaklık çok yükselmezse, nem 100 olmazsa ve rüzgar yönünü güneye çevirmezse geceyi bulmaz gibi
Günaydın. Bu gece başlıyoruz. Hazır mıyız 😎
sahut hocam yağan kar yeri tutar mı sence
Sanırım bunu bilemem
3 derece olduk bu gece için ihtimaller azalıyor mu?
Bu gece zor hocam. Pek beklentim yok açıkçası.
Şahut hocam ecmwf beyi de yorumlar mısınız
Pazar gününe nispeten az kar vermiş. Ama neredeyse gelen tüm yağışı kar vermiş. 80 saat içindeki süreçte 20 cm kar öngörmüş.