Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu görüntünün aynısını yüksek çözünürlükte görmek isterdim
Model 2m sıcaklık kısmında çoğu şeyi kaçırıyor
Böyle gelirse akşam kesin 0'ın altına iner
-
-
-
İlk atak iyileşiyor sanki her guncellemede
Öğlene göre çok çok iyi. İstanbulda -10 girişi var
-
HAYDİ BİSMİLLAH az sonra başlayayım GFS ye
Sendeyiz dayı
-
Icon"u çok beğendim,azor kusurzus yükseldi

-
ECMWF UZUN VADE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEFS KONTROL UZUN VADE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEFS UZUN VADE
ENS ARA
GEFS
sahut benim patron siverekli memlekete gidelim diyor bu ara gezicez biraz sen o bolgeye hakimsin sin o taraflarda kar tufan kesinlestimi 3-5 gun onceden beni uyar hemen kandirayim patronu geleyim sistem ustune

Ayin 30 ü gibi oralarda da bir hareketlilik var abi. Ayrıca Siverege gelip Diyarbakır’a gelmemezlik etme 👀
-
Ayın 28-29'u yağışlar yağmur olarak başlayacaktır şu anki görüntüde. Ardından 31'i gibi bölgenin 700 rakım ve üstünde yağış kara dönmeye başlayacaktır. 1 Ocak sonrası ise şu an bölgemiz için en uygun tarihler. Hala 1 hafta gibi uzun bir süre var. Gün gün takibe devam.

-