%10000 değişir
600 700 lü saatler eren hocam. Bir zahmet değişsin 👨🏼💻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur%10000 değişir
600 700 lü saatler eren hocam. Bir zahmet değişsin 👨🏼💻
Evet tam da öyleymiş. Girip bakabilirsiniz
Bu haritaya bakıp uzun vadede boş gecmeyecegiz yorumu yapabiliriz 🫡👨🏼💻
Şu haritaların 1 kez tuttuğunu görmedim bana göre hayalden ibaret 😅
Suriye, Irak , Arabistana kadar uzuyor harita.😬
Ayin 15'inde senaryo ortalaması 0 a iniyor.
Mersin ,Antalya ,Adana kıyıları 1 e iniyor. Kar Toroslarda epey aşağı iner. 900 1000 metreye kadar. Hatay'da da Amanoslar yılın ilk kar yağışını önümüzdeki hafta alacak gibi duruyor . Daha fazla günlük detay vermeye çalışacağım 🫡👨🏼💻
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Aralıktan marta kadar model takibi sonucu Max -6 girince bünyeye yansıyan hasar
O hiç-3 4 takip etmemis ki nereden bilsin
Ya sistem geliyor az ilerime yağıyor ,bulut gelmiyor benım konuma çok kötü günlerdi
Bu sene kirilacak o döngü inşallah 🫡
Kanadaya yerleş yani o manada kayseriyi boşver ne işin var
Forumda Kanada konusu yok gidemem
Kanadaya git bence 365 gün kar
Hocam 1 günlüğüne Kayseri tarafina gitsem erciyese olmaz mi? Kanada biraz uzak sanki
Havada 10 dk felan gördüm ama o kadar
Ben de o kadar görüyorum her sene 👨🏼💻
Sana da kar gelecek inşallah. Herkese bol bol gelsin. Olmadı Gaziantep'e baklavacilar çarşısı var. Oradan baklava yeriz 🫡
Ne zaman takip etmeye başladım her şey o gün başladı..
😬😬😬
Ulan Batıya yarayan ne güzel senaryolar çıkıyor. İmreniyorum valla bir günlüğüne kar görmeye Kayak merkezine mi gitsem😬😬😬
Bari gidip simste kar yağrıdırayım
Mısır çöllerinde bile 5 sene içinde kar yagmistir saadet sen neredesin o nasıl bir şans 👨🏼💻