Yaşadığım yere 5 senedir kar yağmıyor emin misin
Nasil yav
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYaşadığım yere 5 senedir kar yağmıyor emin misin
Nasil yav
Doğru değil mi
Doğrudur. Elin ugurlu gelsin 👨🏼💻🫡
Sahutt onu sil yav gerek yok bence kardeşim.
Sohbetini yapmanin bir maruzati yok abi. Devlet bile açıklama yaptı . Direkt ismi karaladım zaten 🫡
X hoca sahiller 1.5 cm iç kesimler 3 cm civarı olur dedi gerçekten gelicek sistemin potansiyeli böylemi yoksa kendisi biraz garantici olduğundan risk almakmı istemiyor anlamadım.
Tam üstüne bastınız. 1.5 cm nedir hocam yapmayın 🙂. Biraz garanticidir Bünyamin Hoca. Biz isim vermeden yola devam edelim. Tahmincilerimiz anlik analiz yapıyor takipte kalalım🫡
Sosyal medya yanıyor. Birçok milyonluk haber sayfası bu haberi paylaşmış bugün
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Hosgeldiniz. Belirtmenize bile gerek yok nereden geldiğinizi. Kapımız herkese açık. Iyi dilekleriniz gerçekleşir umarim🫡
Sen paylaş ben yorumcuyum Zonguldakli67 abi teknik direktör
Ben yedek kulübesindeyim
hahahah😂😂😂 Tamam tamam ben izleyiciyim o zaman
E kim paylasiyor o zaman 👨🏼💻
Emeğine sağlık hocam Estimator 👨💻👏
Mırın kırın bir şeyler kovalıyorum modellerde. Senaryo ortalaması gefs ve ECMWF enste 1 derecelerde 160 li saatlerde. 0 altı veren senaryo az değil. Ama yetmiyor. -2 850hPa nin Antakya için yeterli olacağını düşünüyorum bu sistemde . Fakat bunun ihtimali yok denecek kadar az. Bu önümüzdeki haftadaki sistemden daha çok daglarimiz yaylalarımız faydalanıyor. Takipteyim ama🫡
Bir ara 2021 kışında modeller -20 gösterirken -16 ya yükseltmişti buna dahi isyan edenler olmuştu
2 gün sonra -10 girdi diye şükür etmiştik
Hatay'dan bir şehre gidince öyle olacak mıyım acaba 😃
İnsanoğlu aç gözlüdür. 2 gün önce aza tamah ederken şimdi daha fazlasını istiyoruz. Yarın yağış ve soğuk 1 tık düzelir daha fazlasını isteriz. -12-16-20 yetmez de yetmez. Haliç donsun, şehirler donsun, hayvanlar telef olsun önemli değil bizim gönlümüz olsun!!!
Bunun da üstüne bir şey söylenmez 🫡