2012?
-4 girdi 850de. Yağışı kar olarak verdi. O yağış kar olarak düşsün merkeze. MGM 20 cm'lik rekorumuzu tazelemek zorunda kalır 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2012?
-4 girdi 850de. Yağışı kar olarak verdi. O yağış kar olarak düşsün merkeze. MGM 20 cm'lik rekorumuzu tazelemek zorunda kalır 😎
Bu aktiflik gece model konusunda da olsa tadından yenmez🎂🍰
Pasta emojisi geleli 1 saat olmadan rahat 100 emoji almıştır 😜😜😜
Izlanda şaşkınlık emojisini gördüğümde ya Emre ya da Sinan abi olduğunu kesin anlıyorum. Ve istemsiz komik geliyor bu emoji 😜😜
Saadet doğum günün kutlu olsun 💮. Yeni yaşın sağlık, mutluluk ve huzur getirsin inşallah. Güncellemede Hatay'a da 3 5 bir şey at. Burada bu kadar adam çiğ et görmüş aç kedi gibi bekliyoruz 😜😜🏃🏻♂️
Sıcaklık sınırda evet. Acaba Dewpoint izin verecek mi? Dewpoint değerleri de uygun görünmüyor. Çok ikilemde kaldığım bir sistem oluyor
Sinan abi mesela bizde neden bir üyeyi engelleme onun yazdiklarini göremeyecegimiz bir uygulama yok
Var hocam.
İnşAllah diyelim ama Sahutt bu aralar pek aktif değil yoksa ben mi göremedim
Buralardayım. Akdeniz konusunda oluyorum çoğunlukla. Girmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Model konusunda da oluyorum da. Yorum yapmaya zaman olmuyo gece hariç. Gece buradayım ama bugün 🐥
Gürültü patırtı etmeyin yav. Sanki uzaya çıkıyoz. Sinan maaş bağlıyorsan bilelim 😜😜. Neysee ne. Zonguldakli67 Angora hayırlı olsun ustalar
Sonraki hafta örtülü kar beklentiniz var mı ? Sahutt
Sistem çok potansiyelli duruyor. Gelirse hem Hatay hem Maraş ihya olur. Haftaya çarşambadan itibaren Hatay ve Kahramanmaraş'ta ihtimaller güçleniyor. Maraş sıcaklık sorunu yaşamaz. Hatay için sıcaklık maalesef sınırda. Takip etmek lazım
Gözüm şurada
Tahminimce bir örtülü kar olmaz. Harbiye Şenköy tarafını hariç tutuyorum. Fakat şehir merkezinde kar ihtimali çok yüksek. Heyecanlıyız. Bakalım. Asıl gözüm sonraki haftada. 👁️👁️
Diyagrama bak be😎
Hatay için EPS ve GEFS senaryolarını çok beğendim. Bariz çok iyiler. 13 15 cm kar ortalaması var. Salı Çarşamba bir ihtimal Hatay'da kar görülecek. Uzun vadede daha güzel şeyler bekliyor bizi. Detay vereceğim
Selamun aleyküm 😎😎