72 H
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beğeni atmayana kar yok 👨🏼💻
-
48 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF
24 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu ana kadar kıyılar için kar kovaliyordum fakat senaryo ortalaması ancak 0 a inebiliyor. Kıyılarda 1 e iniyor. Dağlara kar için yeterli sadece. Hala yeterince detay veremiyorum. 13 14 sisteminden sonra takip ettiğim bir sistem daha var . Onun da detaylarını vereceğim
-
ECMWF başlamadan uyarımızı da yapalım. Bölge yorumlarımızı bölge konularından yapalım. Model yorumlamayı bilmiyorsak hocalarımızdan bir seyler öğrenmeye çalışalım. Aksi takdirde bölge yorumlarını silmek zorunda kalacağım. Silip bölge konusuna alıntılarım. O yüzden direkt kendi bolge konunuzdan saygı çerçevesi içinde tartışmaya devam edebilirsiniz. Mesaj silmek istemiyoruz buna zorlamayın. İyi forumlar
-
-
GFS paylaşacak yok mudur yav?
-
Şimdi ona bakıyordum.
-
-
Eline sağlık bilgilendirmeler için >>>WinteR<<< ustam.
Akşam güncellemeleri kritik. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak. Var mı GFS için gönüllü biri?
-
Meteoroloji'den kamuoyuna duyuru !
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam yanlış anlamayın da şu anlamda soruyorum bursada da deniz var dün kar alicak tık RAKIM 300 de bugün alamiycazmi acaba
Estimator hocamın söylediklerine ekleme dahi yapmak ayıp olur. Yarın detaylı açıklama yapacağını söylemiş hocamız. Ekstra bir sorun olursa ben de yardımcı olurum. Yarını bekleyelim. Ama İstanbullulardan daha rahat olabilirsin. Kar bekleme ya da ekstrem sistemler geliyor haberlerine de pek kulak asma 🫡
-
🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.