cmbrn41 eline sağlık abim🫡
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Neresinde düzelme var yağış denen bir şey bırakmamışlar soğukta da törpülenme var. 14 -16 sistemini zaten yok etmişler. Ben bir düzelme göremiyorum. Dlyagramlar da bunu destekliyor zaten. Önümüzdeki mini sistemin ardından uzun süreli bir yüksek basınç blokajı gözüküyor
16 ya daha 10 gün var. Dun geceki güncellemeler ile ilk 144 saatleri kıyasladım ona göre yorum yaptım. Diyagram 1 gecede bakın ne kadar değişiyor. Bence gelecek sistemin potansiyeline göre yorum yapmanız daha uygun olacaktır.👍
Gece
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabah diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modellerde duzelme eğilimi var. ICON UKMO GEM hiç fena değiller. Kisa vadede GFS de geceden çok farklı 🫡
-
TRTspor da barış yurduseven söylemişti iyi maç ve uzatma var diye ..
Sonrası da uzamış da uzamış
Kazansaymışız iyi olurmus. Son ataklara hakem epey etki etmiş. Sacma bir faul çalmış efes orada düşmüş oyle bir yorum okudum. Özeti sabah izleriz. Ama baktim. Madridde 50 dakika oynayan bir kisi bile yok. Efeste Shane Larkin 55 dakika oynamiş. Hic dinlenmiyor mac icinde. Cok yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen yedeği olmaması Efes'i her mac cok zor durumda bırakıyor. Yine de 30 üstü sayı atmış. Madrid'de de Dzanan Musa 40 sayı atmış
-
Ulan be kaçırdığımız maça bak 4 kez uzamış.
Real Madrid 130 Efes 126
-
Hayırlara vesile olsun. Sabrın sonu selamettir. Yarın sabah olumlu değişmesi ümidi ile. İyi geceler. Athena Eline sağlık
-
Yağış ne zamana kadar devam edecek ?
Önümüzdeki ilk soğuk hava ne zaman ?
Modellerde görünen soğuklar gelecek mi ?
Bölgemizde kıyılarda kar ?
Hepsini akşam güncellemelerinden sonra konuşalım. Gece güncellemesine doğru yazmış olurum. İyi günler efenim.🫡❄️⌛️
Akşam ve gece pek iyi sonuçlar çıkmadı. Biraz daha bekleyelim bakalım.
-
Bende.
Sendeyiz abim.
-
Ohoo GFS saati gelmis bile. Var mi müsait bir arkadaşımız?
-
Bourne hosgeldiniz. 🫡
-
Arkadaşlar dün yazdım. Verilerle çelişkili bir sistem var diye. Veriler modellere işlendikçe herşey ortaya çıkacak. Bu verileri yıllardır takip ederiz bize gelen gelecek kaçacak gelmeyecek sistemleri az çok çözdük.
Katiliyorum hocam. ECMWF de cok mantiksiz bir senaryo verdi. Fikir çıkmıyor modellerden. Hepsi ayri telden 😝
-
Beşiktaş şu durumla Pendikten vs kötü. İyi ki sezon başında puan toplamış.
-
Kasimpasa alir 🫡
wriscuttern 🫡🫡🫡
-
168 iyi geldi👍
-
Azor iyi yükseliyor. GFS ile arasında fark var. Fakat UKMO ile benzer değil