Hayırlı akşamlar herkese. Bir sistem geride kalıyor. Bir diğeri geliyor. Maaşallah güzel ve bereketli bir dönemden geçiyoruz. Özellikle son senelerdeki kayıp Aralık aylarına kıyasla güzel bir Aralık ayı geçiriyoruz. Bütün bölgede yağış var bir süredir. Ve dün gece bölgede etkisini göstermeye başlayan soğuğu bugün tüm bölge hissetti sanırım. Bu bütün yağış dağlara kar olarak düşüyor.
Yağışlı periyodumuz devam edecek bir süre daha... Özellikle pazar günü aşırı yağış riski var Doğu Akdeniz'de. Göller yöresinde ise kar etkili olacak. Isparta civarında yarın öğlen, Beyşehir dolaylarında ise akşama doğru kar yağışının başlayacağını ve etkili olacağını düşünüyorum. Kıyılarda ise Hatay, Adana, Osmaniye, Antalya civarında çok kuvvetli sağanak yağışlar etkisini göstermeye devam edecek. Ve şunu da söyleyeyim kıyılarda şimdilik kar beklentim yok... Kar soğuğu olacak. Ancak yağış tamamen kesildikten sonra. Yani şimdilik kıyılarda kar için erken diyebilirim. Beklemek bizden, Bereket Allah'tan. Hayırlı geceler diliyorum hepinize...