Polis01 babamla gitmiştim geçen sene buraya ihaleye gitmiştik. Gezdik oraları baya
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu akşamki verilerden sonra bir analiz yapacağım. 14-15 için bu kadarını bile beklemiyordum. Ama yine de hemen hemen sınırdayız. Bakalım akşam tekrar. Sizlere de anlatayım durumu. Hayırlı günler
-
-
-
geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim abim
-
Sahutt Geçmiş olsun, ben de geçen hafta senin gibiydim ama atlattım.Bolca ılık su tüket yanında ıhlamur ve kuşburnu çayı da çok iyi gelir.
Evet ya. Baya su içiyorum. Bütün çayları içtim 😜😜😜. Atlatırım yarına ya.
-
Günaydın dostlar. Okula gitmedim bugün. Rahatsızım biraz. Herkeste bir salgındır gidiyor valla. Bi grip oldum geçmiyor. Boğaz ağrısı başladı, burun akıntısı var. Sabah başım o kadar ağrıyordu ki yastıktan kaldıramadım. Valla dikkat etmek gerekiyor.
-
Gelecek hafta içi gündüz sıcaklıkları 2 3 4 derecelere düşüyor. İki model bu konuda ortak en azından. Bakalım.
-
Oguzhan çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah
-
Öğle güncellemesi Hatay'a 20 cm kar öngörmüş gelecek hafta için. Beni asıl heyecanlandıran sistem diye bahsettiğim sistem, işte şu birkaç güncellemedir 20 30 cm verdiği 19 20 si. Heyecanla takipteyiz bakalım...
-
Toca_Tr23 hayırlı olsun. Çarşamba'dan itibaren sıcaklık sorunu da olmaz.
-
Kar haritasına bak. Doyamıyorum bakmaya😎
-
GFS sabah toplam kar... Senaryo ortalaması Hatay için 5 cm kar diyor. Bu sefer olacak mı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun hocam. Mekanı cennet olsun
-
cografyaciburak ülkenin güney kesimleri için fikriniz nedir hocam?