66.saatte güneyimizdeki yağış🙄😞
100 km bile değil. Şanssızlık bu kadar olur ancak 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur66.saatte güneyimizdeki yağış🙄😞
100 km bile değil. Şanssızlık bu kadar olur ancak 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Antakya'da tam kış havası var. Kuvvetli yağmur, rüzgar ve soğuk hava...
Saadet sonunda kavuşmuş 😜😜
Aleyküm selam Toca_Tr23.. Bugün 20 cm nin üzerinde bir örtü bekliyorum sizin orada. İnşallah daha fazlası olur.
Kahramanmaraş için de durum aynı galiba. Soğuk girdiği an yağış çekiliyor.
Evet maalesef
Pazartesi gecesi bir ihtimal olabilir. Sıcaklık takibi yaparız Maraş için...
Modellere bakıyorum da. Hatay harbiden tam sınırda yine... Ne diyebilirim ki.. Soğuk girdiği an yağış çekiliyor.
Yağış anındaki durum böyle. Takip edeceğim gıdım gıdım gelir mi o soğuk diye. Ümidim yok ama bakalım. Kar sınırı 300 400 metreye kadar düşüyor. Harbiye taraflarına kar yağar bu görüntüye göre. Yağışın son demlerinde
Bol yağışlar alalim inşallah,eline sağlık Sahutt :alkıs:
Amin dayı inşaallah.
Hayırlı akşamlar herkese. Bir sistem geride kalıyor. Bir diğeri geliyor. Maaşallah güzel ve bereketli bir dönemden geçiyoruz. Özellikle son senelerdeki kayıp Aralık aylarına kıyasla güzel bir Aralık ayı geçiriyoruz. Bütün bölgede yağış var bir süredir. Ve dün gece bölgede etkisini göstermeye başlayan soğuğu bugün tüm bölge hissetti sanırım. Bu bütün yağış dağlara kar olarak düşüyor.
Yağışlı periyodumuz devam edecek bir süre daha... Özellikle pazar günü aşırı yağış riski var Doğu Akdeniz'de. Göller yöresinde ise kar etkili olacak. Isparta civarında yarın öğlen, Beyşehir dolaylarında ise akşama doğru kar yağışının başlayacağını ve etkili olacağını düşünüyorum. Kıyılarda ise Hatay, Adana, Osmaniye, Antalya civarında çok kuvvetli sağanak yağışlar etkisini göstermeye devam edecek. Ve şunu da söyleyeyim kıyılarda şimdilik kar beklentim yok... Kar soğuğu olacak. Ancak yağış tamamen kesildikten sonra. Yani şimdilik kıyılarda kar için erken diyebilirim. Beklemek bizden, Bereket Allah'tan. Hayırlı geceler diliyorum hepinize...
Herkese selamlar sezonu açtık hayırlısıyla. Sahutt hocam Kahramanmaraş için weather.com verileri kar gösteriyor. Açıkçası şu tarihte kar ihtimalini konuşuyor olmamız bile çok güzel. Geçen sene ilk kar şubat başında yağmıştı. Son durumlar nedir acaba?
Hoşgeldiniz. Evet birkaç sezondur Aralık ayını komple kapatıyorduk. Bu sezon iyi başladık maaşallah. Devamı da gelecektir diye ümit ediyoruz. Detaylara pazar günü girmeyi düşünüyorum. Zatne az çok bilgi verdim sistemle ilgili.
Sistem 🐦 oldu modellere yine ara verme zamanı geldi
😜😜. Asıl şimdi başlıyor takipler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Whisper Mustafa Abi, böyle miydi?
2 senedir böyle bir fotoğraf istiyorum 🙄🙄
bir azalma yoktur inşhallah hocam Sahutt
Yok hocam. Önümüzdeki 10 günü güzel geçirecek iç kesimler. Toroslar da boydan boya metrelik kar alacak
GFS ÖĞLEN Hatay'a yılbaşına kar verdi. 😜😜
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
sahut hocam kahramanmaras nasıl 😂😂
Bu hafta şehir merkezinde sıcaklık uygun değil kar için. Haftaya uygun hale geliyor. Ama o da belli değil. Netleşsin bakalım