Yani tatmin edecek kadar örtülü kat istiyorsan takip etme hayal kırıklığı olmasın.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diyagrama bakarsak ayin 13 ünde 0 derece ortalama yakalıyoruz. Kar değerlerinde fazlaca senaryo var . Acaba yağış koparabilir miyiz. Yağışın sonunda kar takibi yapabilecek miyiz. Takipteyiz efenim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bakmercan06666 hoşgeldiniz. İyi akşamlar herkese. 🫡
-
Bence İstanbullular olarak rahat olun. 🫡
-
2 günde Hatay defne 120 kg yağış aldi hemen hemen. Merkez de keza gayet iyi yağış aldı. Ocak ayına super başladık yağış bakımından. Kar takibine de başlayacağız yavaş yavaş. Normalde Blog tarzı bir konudan yazıyordum. Fakat hem yeterince konu var zaten hocalarımız vakit ayırıyorlar sağ olsunlar. Bundan sonra buradan birkaç günde bir değerlendirmede bulunur kar takibi yağış takibimizi yaparız.

-
Akşam güncellemesinde tekrar bakarız. Eline sağlık şimdiden Snow Hound
-
Doğu Anadolu buz kesti 🫡
-
ben ülkeye inen bişey görmüyorum 850 ye bakıp iniyor diyorsanız bilemem 500ü güzel değil yağışı kötü olur kuru soğuğu ne yapalım?
Kombi yakarsınız👍
-
Sistem dümdüz ülkeye iniyor Kafkas diyorsunuz. Yazmak için yazma işini ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum.
-
Bu neymiş yav
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
azorun önü açık değil by by kafkas yolcusu

🙂
-
Azor hamle yapıyor. Devamı cok önemli. Sistemi bize indirebilir bu görüntüde
ECMWF de azorun önü daha açık. GFS de fazla parazit var
-
168.saatler karşılaştırma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kocaeli merkeze örtülük kar olur mu sizce ?
Garanti olur diyemem. 12 13 ünde biraz daha şanslı görünüyor abim