Eline sağlık hocam
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
57161962 Fevzi Burak ellerinize sağlık hocalarım. Bilgilendirmeler için teşekkürler.. ✋🏻
-
mustafa28 süper ligden kaliteli duruyor (!)
-
Oguzhan kış tahmini yayımlamayacağım. Fakat gördüğüm kadarıyla yağış açısından bölgenin batısı ve Kıbrıs bu kış çok şanslı görünüyor. Doğuya göre. İnşallah dediğin gibi bu döngü bir an önce bozulur...
-
Dışarıda yağış var. Mükemmel bir ambians😎😎
-
Diyagram desteği gelmedi sanki... Zaten sabah ve öğlen güncellemesi çok farklı çıktı.
Sabah ve öğle güncellemeleri çok benzer çıktı. Diyagram desteğine gerek yok uzun vadede yağış için. Onu vade yaklaştıkça konuşabiliriz ancak. Bunlar
-
Soğuklar nasıl peki
Bu görüntüye göre dağlara kar yapacak kadar soğuk var. Şehir merkezleri de kış soğuğu yaşar
-
Modellerde bölgemiz için Kasım ikinci yarıya güzel görüntüler var. İnşallah devam eder nu görüntüler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sefakznc hoşgeldiniz hepiniz. Biz buradaydık bütün yaz 💁♂️
-
merhaba beyler beni hatırlayan varmı
Hoşgeldin kardeşim. Hatırlıyoruz seni
-
Karşılıklı takım atışması yapmayalım abiler
Atışma yok dayı. Güzel performans der mağlubiyet der. NEYSE karışmayalım
-
Valla Fener’den güzel performans 3 te 3 ama mağlubiyet
Gerek yok Mustafa'm. Bırak zaten mağlubuz. İlla Trabzon'da güzel performans 38 senedir 0 şampiyonluk mu diyelim. Boşver
-
Kasım ayına girişte yağış alıyoruz. Güzel bir yağıştan sonra Pastırma yazına giriş yapacağız. Sahil kesimlerde sıcaklıklar hissedilir artış yaşayacak. Ancak karasallığı fazla olan şehirlerde çok fazla sıcaklık oynaması olmayacak. Birkaç derecelik artışlar haricinde yüksek sıcaklık yok... Gece sıcaklıkları da düşük seyredecek. Kasım'dan ilk 15 günlük görüntü bu şekilde... İkinci yarısında güçlü bir sistem ihtimali var. Ayın 20 sinden sonra sağlam bir sistem ihtimali bulunuyor. Takipteyim...
-
Bisiklet sürerken güzelde izlemesi sarmıyor pek o yüzden futbolun yeri bir başka be Sahutt
Fenerbahçe'li biri normal koşullarda maç izlemediği için.... Ben sırıkla atlama izlicem abi. Bırak futbolu falan 😜😜😜
-
F1 işine girmeyi düşünüyorum ne dersin
Gir kardeşim. Sarıyor da. Stres yok küfür yok. Tertemiz