Bu şekilde güney bölgelerde kar yapma olasılığı en yüksek sistem rotası. Birkaç güncellemedir görüyorum bu sinoptiği. Takipteyim. Hoşuma gidiyor. Bu şekilde gelirse neden olmasın?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Peki verilerin 22 23 Aralık çıktıları hakkında fikri olan var mı ?
Var. En kısa zamanda değerlendirme yapacağım.
-
Buz gibi hava buz. Tertemiz de yağış düştü allaha şükür
-
Antalya, Adana, Maraş, Isparta-Burdur ve Hatay'ın yüksek kesimlerinde kar beklentim var bugün. 1200 m üstünde örtü olacaktır. Bakalım görelim. 💁🏻♂️
-
2 gün kala deli gibi yağış veren senaryolar var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik open.spotify.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Dayı seni buldum 🏃🏻♂️
-
Sabah kalk, okula git, ders çalış, biraz daha, birazcık daha, sonra uyu sonra tekrar kalk aynı şeyleri yap. Tarihi sorsan birbine karıştırıcam günleri🙈🙈
-
Mutluluktan gittim yattım hemen o yüzden foruma giremedim herkese günaydın
Dün dershane çıkışı koluma girdi

İşleri büyütmüşsün kardeşim 🙈
-
Sahutt gibi beslenin :'D :'D
:yüzme:
-
Acaba diyorum bu kışı İstanbul’da mi yoksa memleket Trabzon’da mı geçirsem
Hocalarımız sizce ?Bence memleket gibisi yok hocam harbiden. Hatay kış geçirmiyor mesela eyvallah. Ama kışını değişmem yani. Senede 1 yağan karı takip etmek vs. Şehir değiştirdiğim zaman zorlanıcam sanırım 🙈🙈
-
Fizik çözmekten akşam yemeğinde mv2/r yedim yeter 😜😜😜
-
Hatay'da 2400 metre rakımlı, Amanoslar'ın zirvesi, Hassa Mığır Tepesine yılın ilk karı düştü.
-
Whisper Anıtkaya'dan gol haberi var mı?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Daha az once cocuklarimi okula goturdum herkes okulda tatil yok
Bazı köy okullarında böyle yazı paylaşılmış hocam.. Fırtına sorun yaşatabilir o bakımdan.