Akşamki güncellemeler çok önemli. ECMWF mi galip gelecek GFS mi bakacağız
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
120.saat kontrol ve gfs
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Oyuna değişik arayüz paketleri gelmiş, kurabiye kral falan saçmalamışlar iyice

Kurabiye etkinligi vardi aralik ayinda. Beleş altın bilet aldık. Kurabiye koruyucu da o altin biletten. Bu ay Kuzeyin kralı var mükemmel görünüyor da bakalim alınır mı. 4 5 aydır aliyorum da bu ay alasım yok
-
Bura da bizim fakirhane
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Baya oldu satalı 200’e satmıştım o zamanlarda bir arkadaşıma. TR ilk 200’e girmiştim 4 sezon full hesaptı anlayacağın
şimdi altın bilet 250 lira. Bedava vermişsin vallahi.
-
Hesabi ne kadara sattin bu arada nasil bir hesaptı
-
Sahutt COC’ta klan var mı forumdakilerle, ana hesabı satmıştım ama yan hesaba başladım bu ara tekrar 😅
isterseniz açabiliriz aslında
-
Şöyle 15 cm kar olsa gezsek hesapsızca
İnşallah o günler de yakındır. Tabii bize pek değil bizim Antakya'nın rekoru o seviyelerde 15 20 cm 🤣🤣
-
Hem ECMWF hem de ECMWF ENS Hatay'a havada kar veriyor. Takipteyim🫡
-
Ah be abi
Hayirdir abi canin mi sıkkın😶🌫️
-
Orta vadedeki sistemin aksine uzun vade de takip edilmeli. Takip ettiğimiz sistemden daha büyük bir potansiyeli var. 🫡
-
Ecmwf sabah kar haritası.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu görüntülerde Bursa rakım 300 kaç cm kar alır sizce
Zehirli ok geldi😝
-
Umarım en sıcak senaryo budur.
-
Haklısın aralıksız 1 ay kar yağsın yine paklamaz beni çokça özlem doluyum yeter demem asla
Biz de oyleyiz abim. Kar sevdiğimiz icin buralardayız işin temelinde. Lakin pek doyumsuzuz. Nasıl bir yaz geçirdiğimizi unutarak gelen yağışlı sistemlere dahi Ocağı kapattım tarzı yorumlar bana çok absürt geliyor. Hala barajlarımızın yagislara ihtiyacı var. Burada model yorumlamak yerine herkes kendi bölgesi adına çöp diyip gecerse ne tadı kalıyor ne takip heyecanı. Bende öyle şahsen. Gidip Meteoicel'den bakıyorum sonra. Demem o ki sabırla sükunetle takip edelim ve sadece modeli yorumlayalim . Bolge yorumlamak istersek bölge konularımız günlerce hatta aylarca boş kalıyor. Oradan yapalım bölge yorumlarımızı. Derim derim de işte can sıkıcı yorumlar gelmeye devam eder illaki. Hayırlara vesile olsun inşallah. Gece guncellemesine bakalım var mı paylaşacak müsait bir arkadaşımız?