Ben 2012'yi bilir çok iyi hatırlarım. Antakya'da köyde 1 hafta kar topu oynadığımızı bilirim. O zaman model takibi yapıyor olsam ölürüm sanırım 😜😜😜
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sağlık olsun ne diyelim. İzlemedim, ama.... Ülkede hakikaten futbol bitmiş.
-
Yapma be
-
Bu ne sis
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yani belki İstanbul'da kar için uygun şartlar oluşmaz. Ama böyle karasal şehirlerde kar düşecek gibi.
-
Eline sağlık hocam
-
57161962 Fevzi Burak ellerinize sağlık hocalarım. Bilgilendirmeler için teşekkürler.. ✋🏻
-
mustafa28 süper ligden kaliteli duruyor (!)
-
Oguzhan kış tahmini yayımlamayacağım. Fakat gördüğüm kadarıyla yağış açısından bölgenin batısı ve Kıbrıs bu kış çok şanslı görünüyor. Doğuya göre. İnşallah dediğin gibi bu döngü bir an önce bozulur...
-
Dışarıda yağış var. Mükemmel bir ambians😎😎
-
Diyagram desteği gelmedi sanki... Zaten sabah ve öğlen güncellemesi çok farklı çıktı.
Sabah ve öğle güncellemeleri çok benzer çıktı. Diyagram desteğine gerek yok uzun vadede yağış için. Onu vade yaklaştıkça konuşabiliriz ancak. Bunlar
-
Soğuklar nasıl peki
Bu görüntüye göre dağlara kar yapacak kadar soğuk var. Şehir merkezleri de kış soğuğu yaşar
-
Modellerde bölgemiz için Kasım ikinci yarıya güzel görüntüler var. İnşallah devam eder nu görüntüler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sefakznc hoşgeldiniz hepiniz. Biz buradaydık bütün yaz 💁♂️
-
merhaba beyler beni hatırlayan varmı
Hoşgeldin kardeşim. Hatırlıyoruz seni