Karşılıklı takım atışması yapmayalım abiler
Atışma yok dayı. Güzel performans der mağlubiyet der. NEYSE karışmayalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKarşılıklı takım atışması yapmayalım abiler
Atışma yok dayı. Güzel performans der mağlubiyet der. NEYSE karışmayalım
Valla Fener’den güzel performans 3 te 3 ama mağlubiyet
Gerek yok Mustafa'm. Bırak zaten mağlubuz. İlla Trabzon'da güzel performans 38 senedir 0 şampiyonluk mu diyelim. Boşver
Kasım ayına girişte yağış alıyoruz. Güzel bir yağıştan sonra Pastırma yazına giriş yapacağız. Sahil kesimlerde sıcaklıklar hissedilir artış yaşayacak. Ancak karasallığı fazla olan şehirlerde çok fazla sıcaklık oynaması olmayacak. Birkaç derecelik artışlar haricinde yüksek sıcaklık yok... Gece sıcaklıkları da düşük seyredecek. Kasım'dan ilk 15 günlük görüntü bu şekilde... İkinci yarısında güçlü bir sistem ihtimali var. Ayın 20 sinden sonra sağlam bir sistem ihtimali bulunuyor. Takipteyim...
Bisiklet sürerken güzelde izlemesi sarmıyor pek o yüzden futbolun yeri bir başka be Sahutt
Fenerbahçe'li biri normal koşullarda maç izlemediği için.... Ben sırıkla atlama izlicem abi. Bırak futbolu falan 😜😜😜
F1 işine girmeyi düşünüyorum ne dersin
Gir kardeşim. Sarıyor da. Stres yok küfür yok. Tertemiz
Futbol boş konu arkadaşlar. Tenis izleyin. Bisiklet izleyin 🏃♂️🏃♂️
Tortum Meydanda mükemmel bir kar yağışı var
Asya tahmini yayinlandimj
Yayınlandıktan 3 saniye sonra atıcam. Merak etme.
UsTaD 25-30 M bence
Maaşallah radar mükemmel. Şöyle yağış bir kuvvetlense de 40 50 kg yağış bıraksa keşke ya
GFS modelinin öğlen güncellemesinde bize sunduğu toplam yağış haritası bu şekilde. Birkaç günlük Pastırma yazının ardından yağışlı günler yaşayacağız hem ülke hem bölge olarak....
Antalya kıyılarında 100+mm
Adana ve Mersin kıyılarında 50-70 mm
Hatay ve Kahramanmaraş ise 30-60 mm yağış beklentisi var. Kasım ayına giriş bakımından güzel sayılar bunlar... Tahminlerde özellikle Aşırı kurak beklenen bölgemiz için 😜😜.....
Hatay'da hava gün boyu bulutluydu. Beklediğim yağış geçişi Antakya'da şu anda etkili oluyor. Sıyırıp hiç yağış olmama ihtimali vardı... Bir süre etkili olacak.
Yarın soğuk bir gün. Yağış geçişleri olacak bölge genelinde. Birkaç gün serin ve yağışlı günler yaşayacağız. Ayın başından neredeyse 12 sine kadar havalar daha sakin, gündüzler ılık geçecek. Sonrasında yağışlı ve serin havalar tekrardan ülkemiz coğrafyasını ziyaret edebilir. Hatta ayın 2.yarısında kış koşulları yaşayabilme ihtimallerimiz hiç de az değil... Takipteyim. Bu 2.yarıdaki bahsettiğim sistemi sayısal modeller radarlarına aldı... Güzel görüntüler ortaya çıkabilir. Bakıp görelim. Takipteyim...
Eline sağlık Zonguldakli67 hocam.
eline saglik.
Teşekkür ettim :elkaldırma: