Hayırlı günler olsun,yeni yıl hepinize sağlık mutluluklar getirsin inşallah 🤲
Hayirli günler. Yeni yılda sağlık , mutluluk ve bereket dilerim. Üzüntünün en az olduğu yıl olur inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler olsun,yeni yıl hepinize sağlık mutluluklar getirsin inşallah 🤲
Hayirli günler. Yeni yılda sağlık , mutluluk ve bereket dilerim. Üzüntünün en az olduğu yıl olur inşallah
Şimdi yaptığı rezillikler yüzünden istifa etmedim de sağlık sorunlarım yüzünden istifa ediyorum diye açıklama yapar
Futboli iyi biliyorsun abi 🙂
#SONDAKİKA | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı.
🚑 Şu anda otele ambulans ve doktorlar gelmiş durumda.
Güney Koreli Gazeteci Hanshin Lee:
"Suudiler, hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini zannettiler. Onun mirası halkında devam ediyor."
hiç sanmıyorum. Tff eline yüzüne bulaştırd
Deli taklidi.
Oynanmasin zaten. Bu şartlarda takımlar çıkıp oynarsa kendimizden milli benliğimizden taviz vermiş oluruz Araplara
Arap arkadaşlara ne battı acaba marşımızı ve atamızı istemiyorlar
Belli degil mi Atatürk'ü neden istemedikleri? 🙂
"Süper Kupa öncesinde Arap yetkililer Riyad’da dört şeye izin vermedi.
• Atatürk posteri
• Yurtta Sulh, Cihanda Sulh pankartı
• Atatürk tişörtü
• İstiklal Marşı
Milli değerlerimizden rahatsız insanlar. Dönün gelin. Çıkmayın maça. TFF daha ne kadar rezil edebilir ülkemizi?
Sinan Erdem'de Maç Fenerbahçe'nin
Tebrikler Fenerbahçe Beko! Tebrikler Anadolu Efes👏
Maç Sonucu | Anadolu Efes 🆚 Fenerbahçe Beko: 84-89
Söylenecek çok şey var. Ama en önemlisi Anadolu Efes'te özellikle 2.yarıda Shane Larkin'den başka kimsenin skor katkısı yapamaması. Tek başına kaldı adeta. 3.çeyrekte Efes 16 sayı attı. 15 i larkinden. Fenerbahçe'de Sarunas Jasikevicius ile 4/4 Euroleauge performansı ile devam ediyor 💪
Akşam Euroleauge'de İstanbul derbisi var. Kaybetmeyecegimiz bir Avrupa günü. Bu arada 19.hattada Fenerbahçe Beko Maccabi Haifa (İsrail ekibi) maçı güvenlik gerekçesiyle başka ülkede oynanacak. Yorum yok 🙂
15 Ocak civarı sistem ihtimali
Abartmadan yazıyorum havada yerde kar bu tarihlerde olabilir
Sahil kenarında olan şehirler için
![]()
Eline saglik baskan. Denk düşsün inşallah
Eline sağlık Eren hocam. Beklemekteyiz
Dayı dur ule😆