Çok sıkıcıydı sen Fenerli olduğun için sıkıcı gelmemiş kardeşim bence ☺
Ben gayet keyif aldım. Keske kazansaydık. Eksiklerimiz de vardı. Ona rağmen takım gayet iyi mücadele etti.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok sıkıcıydı sen Fenerli olduğun için sıkıcı gelmemiş kardeşim bence ☺
Ben gayet keyif aldım. Keske kazansaydık. Eksiklerimiz de vardı. Ona rağmen takım gayet iyi mücadele etti.
Sıkıcı değildi bence. Hakem biraz temasli oyuna izin verse farklı skor olurdu. Ben Ferdi'yi yine çok beğendim. İsmail Yüksek ve King girdikten sonra gayet iyi top yaptılar. Galatasaray'da her pozisyona giren Demirbay dikkatimi çekti.
Bu haliyle de oynuyor zaten. Lakin 2 maça inmesi muhtemel olasılık. Yine de bu olay muallakta kaldı. Ses kayıtlarını açıklasınlar herkes bilsin ne olup bittiğini. Şeffaf olsun her şey
Evet ben de öyle dusunuyorum
Fred 3 maç ceza almış.
Tahkim karari ile 2 maça iner. Süper kupada da oynar
(Ters totem deniyorum bu sefer :)))
O riski alacağını sanmıyorum kartalın
Risk almadigi macta Norseland macinda ne olduğunu gördük. Kartal'ın derbi performansları iyidir. Bakalım
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray orta saha mücadelesi şeklinde geçer Fenerbahçe orta sahayı crespo ismailden kurar. Galatasaray'da toreira kaandan yana kullanır iki takımda da beyin olmayacağından dolayı ve orta sahada yırtıcı adamlar olacağından dolayı golsüz beraberlik olur.
İrfan Crespo deneyebilir aslinda. Cengiz de geçen mac super oynamıştı. Daha iyi olabilir bu şekilde
Fenerbahçe Beko, Jasikevicius yönetiminde 4/4 yaptı.
✅ Monaco 86-74
✅ Türk Telekom 99-71
✅ Zalgiris 80-78
✅ Alba Berlin 82-91
Alba maçını da seyrettim demin. Takım toparlanmış adeta. Jasikevicius'un saha içinde oyuncularla diyaloğu oyuncuları yönlendirişi ve kenara aldığı oyunculara aktardığı taktik ve motivasyona çok dikkat ettim. Güzel iş çıkardı. Güzel bir galibiyet de aldı. Ama 4 mac da ciddi maclar değildi. Rakip olarak zor rakip Monaco eh derim. Ama Itoduis de az cok bu skorları görürdü. Bakalım. Yolun sonu Final Four olsun .
Şehitlerimizden Yasin Karaca'nın şehadet haberi evine ulaştı. Şehidimizin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.
Evi yıkık, halısı hasır, döşeği çuldur.
Oğlu şehit, torunu yetim, gelini duldur. Neden hep vatanı koruyanlar yoksuldur?
Fenerbahçe 4
Galatasaray 2
Kuzey Irak'ta terör saldırısında 6 askerimiz şehit oldu
Bu arada wriscuttern türkiyede en sevmediğim 2 hocadan biri Şenol güneştir 😆😆
Size Paraşenol gibi adamlar lazım o zaman ..
Yav oyle degil dayim. Rıza'nın tek özelliği Fenerbahçe maçlarından önce dönüm noktası maçına çıkıyoruz açıklaması. Elinde iyi kadro olsa falan laflarıni geçelim çünkü Rıza ben Beşiktaş'ın evladıyım ne zaman ihtiyaç olursa giderim dedi. Gitti ve kötü performans sergiledi. Bu gidişle daha da kötü olacaktı. Hayirlisi oldu bence