BJK 1 - SPORTİNG LİZBON 4
MAÇ SONUCU...
Yorum yok.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBJK 1 - SPORTİNG LİZBON 4
MAÇ SONUCU...
Yorum yok.
evde oturuyodum o esnada salonda masada. Masa zangır zangır sallandı. Hayatımda ilk sefer böyle bişey gördüm. Bulunduğum yerdeki etkisi rahat 5.5 in üzerindeydi. Birkaç gün öncede giritte 6 küsür büyüklüğünde olmuştu. Bu aralar sallanıyoruz yani. Allah üstümüzden uzak eylesin.
Amin. Allah başımıza getirmesin inşallah. Depreme hiç hazırlıklı değiliz ülke olarak.
Neyse ki kıyıya uzak bir noktada meydana gelmiş...
SON DAKİKA
KAŞ AÇIKLARINDA 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
Alanya kayseri ne maçtı ama
MS Alanya 6 - 3 Kayserispor
Goller Cepte oynayaydık iyi internet getirirdi😜😜
THE_AZOR Weatherbellden paylaşacağınız verilere etiket koyun. Çalıntı vs olmaması bakımından
GFS öğlen güncellemesi 50 mm ye yakın yağış vermiş. Bir sistem beklentisi var. Ne denli güçlü olur bilemiyoruz şu an. Takip edelim bakalım. İç kesimlere kar ihtimali de mevcut. Takipteyim....
Diyagram ortalaması 0
Sanırım Trakya'dan güzel bir haber gelecek bu sistemde İnşallah
Ankık güzel sağanak yağış var Hatay'da
Muazzam bir yağış geçişi oldu. Çok güzel yağış bıraktı.
Bu gece itibariyle 3 4 günlük soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına giriyoruz. Dediğim gibi çok kuvvetli bir yağış yok. Ama sonbaharı hissedeceğimiz güzel bir sistem. Yağış zaman zaman etkisini arttırabilir. Kıyıda kuvvetli yağış olacak. Keşke merkezde olsaydı yağış. Ama denize düşecek çoğunlukla. Bakalım görelim. Radar paylaşımları da yapacağım 👍🏻
Oguzhan eline sağlık abim.. Güzel yazmışsın :alkıs:
Normallerde vermesi iyi bir gelişme. Ama pek bakmıyorum açıkçası 🤷🏻♂️
Sade2020 Onu da gördüm. Bünyamin Sürmeli aylık tahmimlerini belli bir modele göre yapıyor. Son zamanlarda ne kadar tutarlı bilemiyorum... MGM nin tahminleri ise,daha önce aylık tahminlere baktınız mı bilmiyorum... Ama tutarlılığının düşük olduğu zaten sitede de yazıyor... Özellikle 3 ay ise. Sonraki güncellemede dahi keskin değişim yaşanabiliyor.