Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Ben de öyle düşünüyorum. Karakter olarak mükemmel bir insan ve Beşiktaşa aşık bir insan orası ayrı. Ama gelirken Beşiktaşı calistirsam 50 kupa alırım. Gerekirse 1 maçligina da olsa gelirim diye kendisi söyledi keza. Ama şartları bilerek söyledi bunu mutlaka. Şimdi her maç sonu oyuncuları suçlayarak, merti suçlayarak illaki bir bahane bularak devam etmek, Ankaragücü zor maç diyerek 1 puan iyi demek, evinde Fenerbahçe'ye rezil şekilde yenilmek bahanesi olmayan şeyler bence . O yüzden yolların ayrılması bence iki taraf için de iyi oldu. Güzel bir planlama ile gelecek sezonu kurtarabilir bari. Rıza ile olmayacağı çok belliydi. Bana göre vasat bir performans sergiledi. Tekrar söylüyorum çok saygı duyduğum bir karakter ve aidiyet duygusuna sahip.

Peki bnde özür dilerim arkadaşlar kb

Estağfurullah abim. Sporun kardeslik olduğunu unutarak o anki psikolojiyle her şeyi söylüyor insan işte. Galatasaray da Besiktas da Fenerbahçe de Trabzonspor da öteki sayamadığım kulüpler de bizim on yıllardir gelen çınarlarımız. Tarihleri hakkindaa kötü konuşmak bizlere yakışmaz. Pozisyon üzerinden yaptığımız yorum nerelere kadar uzadı. Gerek yok. 🫡

Serkannnn hangi takımı tutuyorsun sen abim

Belli degil mi dayi hangi takimli olduğu? 10 senedir futbol başarısızlığından dolayi sampiyon olmadığını düşünüyor sanırım. Fakat eksik bildigi bir şeyler var . Bu kulüp 10 sene önce F**ö terör örgütünün icine sizamadigi kulüp. Yargılanıp alnının akıyla çıkan bir kulüp. Başkanına gelme tutuklama kararı var denip başkanı o gece İstanbul'a gelip tutuklanan bir kulüp. Fenerbahçe otobüsü kurşunlanan ,failleri hala bulunmayan bir kulüp. O hafta maçları ertelenmeyen, sahaya çıkmazsa sonuçlarına katlanır denilen bir kulüp. Her yiğidin harcı değil Fenerbahçe'ye "İÇİ DOLU" sallamak. Önce herkes ne dediğinin farkına varsın

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bence kırmızı doğru fakat 2. sarıdan kırmızı olması daha doğru gibi

Bence ayni Zorbay küçük galatasaray kalecisine de yoğun itirazdan sonra kırmızı cikarmamisti . O doğru kararsa bu değil. Ki Fred kesinlikle küfür etmedim diyir

Sağa sola saldırmayı bırakıp mert hakan denilen futbolcunuzu kadro dışı birakin

Biz kimseye saldırmıyoruz. Fakat sen neyi savunduğunu dahi bilmiyorsun su an. Biz Fenerbahçe yönetiminde değiliz. O bizim elimizde olan bir sey degil. Ayrica 10 sene şampiyon olamayan camia ne demek ? Onu anlayamadım