Yorum yok sen bilirsin
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bütün fb liler hem kazandığı hem kaybettiği maçta hakem diye ağlıyor bu sene
Cok dogru yorumlar bravo tebrik ederim .
-
Ya maç izlemedinmi hakem yine iyi sabırlı davrandı fred hakemin üzerine koşuyor ilk anda bı dovmedigi kaldi
Itirazdan 2 kirmizi goren ilk defa görüyorum. Maçı gayet de izledim. Buna kırmızı kart diyorsan bir gram futbol tartışmam seninle.
-
inanılır gibi değil bu kart. Akıl alır gibi değil
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet sakin bir macti ve mac Kayseri'deydi🙂
-
-
Sabah sabah bir 384 bakim dedim gfs ligden çekilmiş galiba
Puanlari silinecek abi. Resmi karar bekleniyor 😬
-
Zaten olay bizimle alakalı olup olmaması değil bunu bizim maçta yapması ya Trabzonlu olmasından cesaret aldı ya da başka bişey bilemem ama sonuç olarak bunu bizim maçta yaptı 3 hafta sonra Fenerbahçeyle maçı var mesela orda hakkı yense ordada yapabilir miydi acaba
Evet haklisin. Boşver her turlu 3 puan cepte 🫡😬
-
Bence kulüp bazlı değil. TFF ye isyan ediyor artık bütün kulüpler
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan:
"Ecmel Başkan bana 'Hakkını helal et. Sizinle alakalı değil. Ben artık bu yapılanları kaldıramıyorum' tarzında bir cümle söyledi. İkna etmeye çalıştım ama kararlıydı.
Bu federasyonun gerekeni yapacağına inanmıyorum. Bu saatten sonra ciddi ciddi oturup konuşmamız gerekiyor. Marka değeri için yapılması gerekenleri yapması gereken bir kurum var."
-
Sistemci5534 Allah analı babalı büyütsün abi. Gözün aydın.
-
Snow Hound pozisyon yüzünden çekilmedi takım zaten. Ki herkes kendi takımı lehine düşünür çoğu zaman ona göre konuşur. Trabzonspor'a karşı yapılsaydı sen de penaltı derdin muhtemelen. Ki ben objektif olarak penaltı diyorum. Ki Trabzonspor'u da çok severim. Mesele pozisyon değil. Mesele her mac bariz ve maçı etkileyen hakem hataları artık. Şayet bu pozisyon Fener Galatasaray maçında olsa taraftar sahaya iner bu sefer. Zaten tahammül diye bir şey kalmadı taraftarda şu saçma yönetim yüzünden
-
Sahadan çekilmek nedir yaa
Tepki. Bir degil iki degil . Butun kulüpler bu federasyondan rahatsiz. Bir iki kulüp haricinde. Nedeni de bellidir az çok. Düzelmeye gitmek için federasyonun temizliğe ihtiyaci var. Puan silmeyle falan durduramazsın.
Trabzon başkanı da hak mahrumiyeti varken maça gelmiş. Kararları tanımayıp adeta
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu dakikadan sonra yapilacak tek is Mehmet Büyükekşinin derhal istifa etmesidir
-
Adamın yüzüne tokatı basıyor resmen