Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Akdeniz
Bölgenin ağustos ayı yağışı 7.4 mm, normali 6.7 mm ve 2020 yılı ağustos ayı yağışı 12.9 mm'dir. Yağışlarda normaline göre %10 artma, 2020 yılı ağustos ayı yağışlarına göre %43 azalma gerçekleşti.
-
2021 Yılı Ağustos Ayı Alansal Yağış Raporu
Genel Durum
Türkiye geneli ağustos ayı yağışları normali ve geçen yıl yağışlarının üzerinde gerçekleşti. Ağustos ayı yağışı 20.9 mm, normali (1981-2010) 13.8 mm ve 2020 yılı ağustos ayı yağışı 12.1 mm’dir. Yağışlarda normaline göre %52, geçen yıl ağustos ayı yağışlarına göre %73 artma kaydedildi. Bölge geneli yağışlarda ise Marmara ve Ege bölgeleri haricinde tüm bölgeler normallerinin üzerinde yağış aldı. Yağışlarda Ege Bölgesi, İç Anadolu’nun batısı, İstanbul, Yalova, Çanakkale, Bursa, Balıkesir çevrelerinde %80’den fazla azalma, Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Antalya, Mersin’in doğusu, Konya, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Ordu, Gümüşhane ve Erzurum çevrelerinde ise normallerinin 2 katından fazla artış meydana geldi. Ağustos ayı il geneli yağışlarda en fazla yağış 173 mm ile Rize’de gerçekleşirken, İzmir, Aydın ve Muğla hiç yağış almayan iller oldu. Kastamonu ve Sinop’ta ise son 91 yılın en yüksek yağışı kaydedildi.
Yağışlı gün sayıları yurdun iç, batı ve güney kesimlerinde 3 gün ve altında, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Mersin’in doğusu ve Kahramanmaraş çevrelerinde 15 günün üzerinde, Trabzon ve Rize çevrelerinde ise 20-25 gün aralığında gerçekleşmiştir.
-
MGM AĞUSTOS VERİLERİNİ YAYINLAMIŞ
-
La maç başlamış üstüne gol yemişiz. Maç 21 45 te sanıyorum bende
-
Sercan 42 42 doğm günü kutlu olsun abi :))
Sahutt seninde doğum günün kutlu olsun kanka üniversite sınavında başarılar :D
Teşekkür ederim hem kutlaman hem de iyi dileğin için

-
Başarılar Beşiktaş. Takip etmeye çalışacağım maçı. Ümitli değilim ama bir ihtimal. Neden olmasın?
-
Doğum Gününüz Kutlu Olsun Arkadaşlar Nice Mutlu Senelere Ve Sistemlere
Teşekkür ederim brother :elkaldıranadam:
-
-
Teşekkürler

-

Diyagramlara bakınca çok iyi ve kesin konuşamıyorum. GFS akşam gayet fırın verdi. Ülkeyi genel olarak sıcak tarafta bıraktı. Uzun vadede sıcak senaryo sayısı az değil. Ama soğuk senaryo sayısı da azımsanacak düzeyde . Her şeyin olabileceği bir Eylül sonu bizi bekliyor. Sıcak tarafta kalma olasılığımız yüksek.
-
Valla manu young boys maçını kaçak izledim. Hiçbir sıkıntı yok ve görüntüde hd, almayı düşünmüyorum exxeni
Hiç gerek yok aynen. Kaçak en temizi. Bendeki Bein'i iptal ederim sezon sonu. 160 170 TL gerek yok ayda
-
Bu ezxen çok saçma olmuş herkesin evinde internet yok olsa bile hızı yeterlimi en azından tv8spor diye kanal açsaydı ordan şifreli verseydi yine mal mal işler
Hayatta para vermem.
Bein Sports Fenerbahçe için
S Sports Premier Lig için aldım.
EXXEN de kaçaktan izleriz. Selçuk abim boş durmaz

-
Bu gece aksilik cikmassa insallah Antakya geneli yagmurlu olacak....
Bekliyoruz artik ruyamizda goruyoruz artik yagsinda bu hasretlik bitsin.
İnşallah öyle olacak abim. Çok yüksek miktarda yağış olmayacak. Ama Allah'a şükür hatrı sayılır miktarda yağış olacak... Daha çok yani asıl yağış ise Kuzeyinde Hatay'ın. Kuzey ilçeleri geçen de güzel yağış aldı. Bakalım