13.saniyeden sonrası
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çarpma demişler vardan bakarak
Kişiye göre değişir bence o pozisyon yorumu
Bu attigim acidan bana penalti gibi geldi
-
Ne oldu ki
net bir penaltısı verilmemiş. Ama takımı sahadan çekmenin amacı bence bu pozisyon değil. Büyükeksi'nin istifa etmesi için her şeyi yapmaya başladılar.
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı günler
.Sana da abim 🫡
-
Söylenecek çok şey var bu videoda

Ben daha da bir sey söylemem.
-
Sahutt zonguldaktan gelen ercan abi dediğin kişi bizim ercan abi olabilir mi
Hayir Zonguldakli67 abiyle zaten irtibattaydık. Kendisi gelemedi. Ama elinden geleni yaptı sag olsun
-
Günaydın herkese. Birkac bir şey yazacaktım vazgeçtim.🫡
-
Bingöl Erzincan fayına epey yakın. Allah korusun
-
Hocayı boşuna gönderdi Fenerbahçe yönetimi yada artık omu gitmek istedi bilmiyoruz.
Lakin Obradovic gelmeyecekse Dimitris İtudis'i göndermenin bir manası yok.
İyi hocayı boşuna gönderdi yönetim.
Eline sağlık Sahutt
O istemedi dayim
-
Fenerbahçe'ye Jasikevicuc geldi. Ama bence sorun itoduiste değildi. Birçok maçta son saniye kaybettik. Bunların en yakınlarından ve sacmalarindan biri Guduric'in 7 saniye varken uzak mesafe üçlük denemesiyle kaybettiğimiz maçtı. Şu anki aktif kadroda büyük bir potansiyel yok değil . Ama çok eksik var. Itoduis için yeterince koz yoktu oynayacak. Motley her maç 1 dakika içerisinde 2 bazen 3 faul yapıp kendini riske atıyor. Tyler Dorsey iyi oynadığı maçlarda maç kazandırıyor. Kötü oynadığı zaman kaybettiriyor. Madar ve Wilbekin uzunlar iyi oynamadığı maçlarda çok etkisiz kalıyorlardi. Turkler Tarık haricinde Euroleauge'da hiçbir şey oynamıyorlar. Acemi gibi reaksiyon verdikleri için oynayamiyorlardi . Fenerbahçe'ye Udoh, Vesely tarzı bir uzun ile birlikte Baskonia'daki Markus Howard tarzı bir şutör lazım. Ayrıca Melih'i geri kazanabilir mi koç bilemem. Ama Calathes ve Sestina çöpü ile yollar ayrılmalı bir an önce. Ayrıca Sertaç Şanlı da bu seviyede devam ederse bizim gibi televizyondan izler artık maçları.
-
Ceko sakatlanmış haberleri dolanıyor. Galatasaray maçında sahada olur deniliyor . İnşallah olur. Ama olmazsa da ben Batshuayinin eksiğini kapatabilecegini düşünüyorum. Ceko bir forvet değil komutan gibi sahanın her yerinde . Sadece kendi işini yapmıyor. Bir maçta 5 6 kaçırıyor 1 2 atıyor. Ama her pozisyonun içinde var. Batshuayi biraz daha Icardi tarzı bir golcü. Altipasta at bitirsin. Ceko oynarsa büyük avantaj sahada büyük karakter. Ama yaratılan pozisyon bakımından Bats'in da eline gelen fırsatları kacirmayacagini düşünüyorum. Tadic diye bir asist makinesi var paslarını izlerken çok keyif alıyorum 🫡
-
Bahar geldi memlekete 😀 güncellemeyi hazırlayan da Amerika'daki herhangi bir çaycı 😝
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Depreme uyandım
Gecmis olsun Saadet . Yakin olmus size baya. Allah beterinden korusun
-
SON DAKIKA
Gümüşhane'de 4.4 büyüklüğünde deprem oldu
-
Şöyle de özet bırakalım. İyi aksamlar herkese 😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.