| Adana, Sarıçam, SARIÇAM | 33,8 |
| Adana, İmamoğlu, İMAMOĞLU | 33,2 |
| Adana, Yumurtalık, YUMURTALIK | 28,0 |
| Adana, Çukurova, ÇUKUROVA | 27,7 |
| Adana, Yüreğir, YÜREĞİR/ÇUKUROVA TARIM ARŞ. (TAGEM) | 23,0 |
| Adana, Karataş, KARATAŞ | 22,4 |
| Adana, Ceyhan, CEYHAN | 16,0 |
| Adana, Ceyhan, CEYHAN TİGEM | 9,6 |
| Adana, Karaisalı, KARAİSALI | 8,2 |
| Adana, Kozan, KOZAN/ACARYAYLA ORMAN SAHASI | 6,9 |
| Adana, Sarıçam, SARIÇAM/HACI SABANCI OSB | 3,1 |
| Adana, Seyhan, ADANA ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI | 2,4 |
| Adana, Karataş, KARATAŞ/KONAKLI KÖYÜ | 1,9 |
| Adana, Yüreğir, İNCİRLİK MEYDAN | 1,8 |
| Adana, Yüreğir, ADANA BÖLGE | 1,4 |
| Adana, Tufanbeyli, TUFANBEYLİ/EVCİ KÖYÜ | 0,8 |
| Adana, Pozantı, POZANTI/AKÇATEKİR | 0,6 |
| Adana, Karaisalı, KARAİSALI/SADIKALİ KÖYÜ(ÇATALAN BARAJI) | 0,1 |
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
SameT. tekrardan hoşgeldin. Tek bir şey söyleyeyim benim gözlemlediğim. Bu forum ortamında herkes dilediğini yazar sorar çizer.Fakat sende gördüğüm olay bunu sen de söylüyorsun bilimsel verilere dayanmayan cümleleri kesin bir dille anlatmaya çalışıp rekabete girmen. Burada iddialaşma yok. Doğru bir tahmin ve tespit yaparsın. Beğenir,tebrik ederiz.Burada istediğini , gözlemlediklerini yaz paylaş, bir forum ortamı burası . Sana destek verir beğenir eline sağlık der geçeriz. Konulara çok fazla takılmak ile bir yere varılmıyor. Tekrardan hoşgeldin. :elkaldıranadam:
-
Bugün sabah 6 ya kadar gerçekleşen yağış miktarı. O radarda gösterdiğim kütle Antakya ve Defne'de bu kadar yağış bırakı. Eylül ayında inanılması zor bir sayı. 6 dan 9 a kadar da yağış hiç durmadı. Ölçümde bir hata yok ise Antakya bu sistemde 100 kg yağış aldı. Tek kelime ile
Mükemmel...
-
Hatay, Altınözü, ALTINÖZÜ 0,5 Hatay, Antakya, ANTAKYA 88,9 Hatay, Antakya, HATAY HAVALİMANI 3,4 Hatay, Arsuz, ARSUZ 1,8 Hatay, Belen, BELEN 0,3 Hatay, Defne, DEFNE 48,6 Hatay, Dörtyol, DÖRTYOL 1,4 Hatay, Erzin, ERZİN 0,2 Hatay, Hassa, HASSA 0,2 Hatay, İskenderun, İSKENDERUN 6,8 Hatay, Kumlu, KUMLU 0,5 Hatay, Kırıkhan, KIRIKHAN 0,0 Hatay, Payas, PAYAS 1,2 Hatay, Reyhanlı, REYHANLI TİGEM 0,0 Hatay, Samandağ, SAMANDAĞ 7,6 Hatay, Yayladağı, YAYLADAĞI 5,7 -
Izlanda hayırlı olsun sezonun ilk karı
Tarih 23.9.2021
-
Antakya Otogar yolu
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu hataydaki ne öyle deniz etkili yağış falan mı dünden beri oluşuyor o bölgede çizgi gibi
MGM uyarı yaptı. Uyarıda tamamen denizi ve İskenderun'u vuracak diye düşündüm. Çünkü ECMWF asıl yağışı orada patlatmıştı. GFS bu kadar yağış vermemişti. Bilemiyorum deniz çok sıcak. Deniz etkisi olabilir mi bilemiyorum...
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Geceden beri bu kütle üzerimizde. Şaşırdım açıkçası. Bu kütlenin İskenderun ve Adana arasında konuşlanması bekleniyordu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sanırım pek kazasız belasız bir yağış olmayacak.
Bir uyandım dışarısı kopuyor. Su baskınları yaşanıyor burada. İnanılmaz bir yağmur var. Demin dolu geçişi de oldu.
-
Amin inşallah Zonguldakli67
Whisper teşekkürler dayı
-
Merkezi turuncu kütle vuruyor an itibarıyla...Muhteşem bir yağış var...
-
Dışarıda fırtına var. Mükemmel bir hava var. Özledik bu havaları....
-
Gece ve Cuma gününe kadar yağış olacak Doğu Akdeniz'de. Hafta sonu çok sıcak değil. Gelecek hafta sıcak atağımız var. Çok kuvvetli değil. Mevsim normallerine çıkacak sıcaklıklar. Yer yer Batı Akdeniz'de birkaç derece üzerine çıkacak.