Yarın fırsat bulursam 3 5 bir şey yazmaya çalışacağım. Kısa ve orta vade değerlendirmesi paylaşacağım. Sıcaklık yağış durumunu . Ocak ayının ilk çeyreğini ve kar durumunu yazacağım. 🫡
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben de bu şekilde biliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 40 lari gecti barajlar. Kisa surede 45 olur. Allah artırsın🫡
-
Eline sağlık hocam. Izlanda . Milli sistem tarihi dersin. Biz de takip ederiz 🫡
-
cmbrn41 eline sağlık abim. Yorumlar için de teşekkürler . Yılbaşı takibe değer. Her şeye gebe. Herkese iyi geceler.
-
Akdeniz AB pompalıyor . Torosları ve yüksek kesimleri sağlam gömüyor
-
Ya kısaca pürüzsüz olmalı zonal rüzgar 0-20 arasında endekslerde 0 da veya h.altında olmalı iskandinav yükseği olmadanda sistem aldık sadece vadesi kısa olur meteociel arşivden bakabilirsiniz
Evet hocam dediğin tarihlerde ( Milli sistem tarihimiz) zonal rüzgar 40 lardan 20 lere düşüyor. Endeksler de nötr ve altına iniyor gibi görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aha Trakyanin yükseklerinden kar giriş yaptı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yok hocam burdaki kimseye bişey demedim şu bizim başımızın belası olan izlandaya dedim
Biliyorum abim şaka ettim
-
ya izlanda Allah belanı versin başka bişi demiyorum Allah seni alsın valla hiçbirşey kaybetmeyiz
Izlanda allah korusun hocam 🤪
-
Sırbistan civarında alçak oluştu. Bir dönüş olacak kuvvetle muhtemel
-
her nötr ao ve nao da sistem gelmez
zonal rüzgarlarda da bir zayıflama var hocam. Burada bozan veri hangisi modelleri
-
Yılbaşı sistemi görebilir miyiz acaba?
Nao o tarihlerde nötre dönüyor. Ciddi bir sistem çıkarabiliriz.
-
maalesef modellere yansımasını göremiyoruz
Modellerin uzun vadede birebir başarılı olduğunu hatırlamıyorum pek :))) takip edelim
-
Bu güncellemenin sonunu merak ediyorum. Kafamda bir senaryo var