izlanda izin verse neler inecek neler de işte nasip olmayınca olmuyor
Verilere göre izlandanın izin vermemesi için herhangi bir sebep görünmüyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturizlanda izin verse neler inecek neler de işte nasip olmayınca olmuyor
Verilere göre izlandanın izin vermemesi için herhangi bir sebep görünmüyor
Bize bile kar vermiş yav. Sinoptige şapka çıkarırım 🫡
Baya korkuttu yav hala titriyorum
Geçmiş olsun abim bi sıkıntı yoktur inşallah
Uykuya dalmistim . Uykudan uyandırdı.
elektrik kesik ve deprem oldu
Sahutt cfs nin o vadede sistem göstermesi meşhurdur ancak ben sistem için degil sadece basınç dizilimi için takibi öneririm
Cogunlukla onun icin bakiyorum zaten. Ama uzun vade aktıkça aktı. Nisana kadar yetisecek soğuk hava. Sosyal medya fenomenlerinin paylaşmasını bekliyorum ona göre güleceğim 🫡😆
Favori modelim CFS dir 😝😝
CFS ye göre Türkiye 16 Ocakta Kutup oluyor. Şubat ayına kadar da -16 ve altı değerler cirit atıyor. 🫡🫡🫡🫡
Ecmwf 240 süper görünüyor. Athena gece sendeyiz🫡
Galatasaray UEFA Avrupa Ligine Düştü
Kötü futbol. Galatasaray'lı arkadaslar kızmasın. Ama Zaha'nın manasız calimlarini , Icardi'nin sırf forvette durup altıpasta gol beklemesini , Tete yedekte Ziyech varken bu kadar etkisiz oynamasını, Kerem'in kendi pozisyonundaki istatistiği belliyken neden ısrarla 10 numara oynatildigini ben bir nedene baglayamadim. Bir performans düşüklüğü bariz var Galatasaray'da. rakibin olan Kopenhag'a 90.dakikaya kadar dogru durust 1 sut alamıyorsan sampiyonlar liginde işin yok. Ki Şampiyonlar ligi için gayet kaliteli bir kadrosu olduğu kanaatindeyim. Avrupa Liginde başarılar dilerim🫡
Az daha sabır diyoruz o zaman , Akdeniz kadrosunu bir arada görmek için..
Sabahlara kadar sıcaklık takiplerinize hep bakarım atlamadan..
En kısa zamanda inşaallah yine burası canlanır
İnsallah dayi. Buralardayız biz. Kadro başka bölgelere dağıldı tabii ama yine de buralardayız hep 🫡
TFF başkanı ARTIK YETEEEER diye bağırdı. Herkes suçlandı. Başkanları,hakem yorumcularını, teknik direktörleri, herkeste bir suç var . Bir kişide yok sanirim sadece.
Ligler süresiz ertelendi. Keyif de kalmadı zaten. Bir şeyler değişmeli artık.
ECMWF KONTROL güncellemesinin toplam kar yağışı 😐
Teşekkürler arkadaşlar. Yeni gorevlendirmelerdeki bütün arkadaşlara kolay gelsin diyelim. Elimiz uğurlu gelsin.🫡
Hakeme yapılan şiddet yüzünden çok moralim bozuk. Çok canım sıkıldı. Halil Umut Meler'in 10 günlük çocuğu varmis. Daha da cani sıkılıyor insanın.Umarım gerekli cezaya alır sorumlu herkes. Umarım bir daha tekrarlanmaz bu olaylar.
Ankaragucunun başında bir dakika bile başkanlıkta kalmamalı o şahıs yazık değil mi hakeminde ailesi var çocukları var ne hissetmislerdir o an
Hapis cezasi almali bence. Umarim geçmişi kurtaramaz onu