💥 Fenerbahçe
🇺🇾
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur💥 Fenerbahçe
🇺🇾
Alıştık ters köşelere zaten
Modeller yağışı neredeyse yok etmiş olsa da bölgesel geçişler olacak. Sıcaklıklar geçen de dediğim gibi 30 32 arasında gezecek. Aşırı sıcaklardam kurtuluyoruz yavaştan. Son yıllara nazaran güzel bir Eylül ayı bizleri bekliyor. Eylül'ün 15 inden sonra bölge geneli yağış olasılığı var. Takipteyim. Tam bahar havasını o zaman yaşayabiliriz. 30 dereceler bahar havası değil çünkü 🙃
Olmayacak bir hayal mi bu acaba ![]()
Manchester United'da Edinson Cavani belirsizliği......
7 numaralı formanın Uruguaylı yıldızdan alınıp Ronaldo'ya verilmesini kabul eden Cavani, Manchester United'dan ayrılmak istiyor.
İmgiliz kulüp ise yüksek maaşından dolayı bonservis bedeli olmadan oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor. Avrupa'da yarın bitecek olan transfer döneminde Cavani'nin transfer olmaması halinde Fenerbahçe devreye geçecek.....
FOTOMAÇ
Gece ve sabah güncelleri pek farklı değil. Şu anki görüntü beni üzmez şahsen. Geçen eylül ayına 40 derecelerle başlamıştık. Şu anki görüntülerde tekrar 40 derecelere çıkma olasılığı çok az. Uzun süre mevsim normallerinde geçecek. 28 32 derecede. İç kesimler gece üşüyecek Eylül ayı başlarken...
Yüzde yüz futbol da bu akşam 30.08.2021 akşam 21.00 da konuk Sergen Yalçın olacak.
İtiraz etmesin aman. :-D
Fevzi Burak akşam güncellemesine göre Kardenizde birçok yayla sürpriz yapar gibi
ECMWF de normallerden uzak bir senaryo sunmamış . Serinleme yaşar 30 derecenin az biraz altını görürsünüz demiş
Akşam güncellemesi çok uç bir senaryo sundu. Doğu Akdeniz için 850 hPa da 12 13 dereceleri gördüm. Üşütebilecek sıcaklıklar bunlar . Destek veren senaryo sayısı az olduğu için paylaşma gereği duymadım
Arkadaşlar selam. Hayırlı akşamlar . Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun...Aşırı sıcaklar bugün itibarıyla sona erdi. Sıcaklıklar artık 29 32 bandında seyredecek. Çarşamba günü 1 2 derecelik tek günlük bir artış olabilir. Genel olarak 35 üstü sıcaklıkları geride bıraktık. Gece güncellemesini takip edeceğim. Saat 03 gibi de Eylül ayının 15 ine kadarki zaman aralığı hakkında bir yazı yazar değerlendiririm.
Fenerbahçe kazanmış . Galatasaray puan kaybetmiş. Pamuk gibiyim
Yönetim başarısızlığı ve acemiliğidir bu
Fenerbahçe taraftarı Edinson Cavani için sosyal medyada geçen sene olduğu gibi bu sene de nabız yokluyor. Taraftarlar Cavaninin instagramdaki son postunu COME TO FENERBAHÇE yorumları ile doldurdu...
Bunu duyan Fenerbahçe yönetimi harekete geçti....
İşte Fenerbahçe ve Manchester United yöneticilerinin yaptığı görüşme

Dün mü ne zaman bilmem .... Helsinki maçında A Sporda adam oturmuş yorum yapıyor maç esnasında . Fenerbahçe kötü top oynuyor elenebilir diyordu. Maçı hepimiz izledik . Fenerbahçenin nasıl ezici bir top oynadığını da gördük. Sırf kötüleme yapmak için, takımı yıpratmak için yapılan yorumlar görüyorum