Fenerbahçe icin O sene bu sene mi?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Maç tahminleri:
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayatımda ilk kez iddia oynadım. Rüyamda 3 1 kazandığımızı gördüm 30 lira atacam ne olacak ki dedim. Tuttu vallah
-
Son 3 Fenerbahçe maçı saatinde elektrikler kesildi. Ulan TEDAŞ bizi sal da bugün derbiyi izleyelim.🫠
-
220 li saatlerde basınç harikasında belli olmasa da İstanbul'a dahi sulu sepken bir şeyler yapacak bir soğuk var.
-
Kişisel görüşüm, eğer fenerbahçe beşiktaş deplasmanında kaybederse 24 ve 29 aralıktaki galatasaray maçlarında galibiyet alması aşırı zora girer. Artık fenerbahçenin derbi kazanması lazım.
Sampiyon olabilmek icin once besiktasi sonra Kadıköyde Galatasarayi yenmek lazım . Yoksa şampiyon olamaz
-
Maç tahminleri:
Galatasaray 2- 0Adana Demirspor
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Gaziantep 2- 1 Trabzonspor
-
-8 ler yerine -12 , -12 yerine -14 olsa ateş ederdim ama gündüz beşiktaşta tutmaz bu kar veya kadıköyde
Bizim bahçe?
-
-
Bence 240 h kadar yeterli
Ural olmadigi sürece bence orta vadedeki 7 8 aralik sistemini kacirmamiz büyük bir kayip olmaz başkan. İlerisi icin Azor hamlesine bakip güzel bir sistem cikarabiliriz. Bence bu sistemin kaçmasi kimseyi üzmesin daha başlamadık🫡
-
-
Ulaşımdan dolayı ertelenmiş gibi gözüküyor stat etrafında kar kütleleri fazla gibi
Evet o yuzden olduğunu yazdim . İstanbul'a şöyle bir sistem gelir mi acaba 🫡
-
Taraftarın isteğine kulak veren yönetim nadir oluyor ya sen baskı kuracan ya da baskı kuracan çoğunlukla başka yolu yok
Ali Koç:))
-
Akıl alır gibi değil bu yönetimin ibra edilmesi, umarım Serdal Adalı seçilmez...
Ibra edilmisse kongre Serdal Adalıyı istiyor demektir. Oysa ben Hasan Arat gelir diye düşünüyordum taraftar onu istiyor gibi
-
Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEM Sibirya vermiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.