Alla Alla konuyu nereye getirdin yav, boş laf mı anlatıyoruz?
Ben sana söylemedim ki abim. Sadece türk futbol medyasının neden bu kadar taraflı olduğunu sorguluyorum ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlla Alla konuyu nereye getirdin yav, boş laf mı anlatıyoruz?
Ben sana söylemedim ki abim. Sadece türk futbol medyasının neden bu kadar taraflı olduğunu sorguluyorum ![]()
Biz Fanatik gazetesinde Fenerbahçe Avrupa'da 4 tane yiyince rakip zayıf Fenerbahçe'yi ezdi geçti
Galatasaray 6 tane yiyince canınız sağ olsun yazılarını da gördük. Boşa laf anlatmayın bana.
Samet Aybaba :koşma:
Sahutt Mesut Hariç hepsi offline, adam şu an için konuşuyor.. Texeria yetenekleri üst düzey futbolcu bundan bahsetmiş. Kıyas yapmamış ki.
Şu an için komuşuyor olsa belirtir abi. 2 maçta 1 gol 1 asistle oynayan Mesut bence offline değil. Türkiye'nin en iyi 10 numarası kıyastır bence. Sana göre değildir bilmem.
Eylül ilk haftadaki yağış senaryoları yok olmuş, yağışı kestirmek çok zor ama umarım bahar yagislarina kavuşuruz.
Yağış durumu sıkıntılı görünüyor. Geçenlerde belirttiğim gibi ilk hafta yerel sağanak yağışlar görebiliriz. 2.hafta hareketlilik devam edebilir...
Bu da ECMWF... Keza ECMWF de kötü bir senaryo sunmamış. İlk attığım resmi atma sebebim kuzeyde birikmeye başlayan soğukları görmenizi istedim....

GÜNAYDIN.GFS'Yİ ANA SENARYODA BEĞENDİM. UZUN SÜRE AŞIRI SICAKLAR YOK. MEVSİM NORMALLERİNDE SICAKLIKLAR VAR. 15 GÜN BOYUNCA HİÇ SICAK ATAK YOK. HATTA EYLÜL'ÜN 2.YARISINA DOĞRU AZALIŞ TRENDİ HIZLANIYOR
Knk boşver, artık medyada bu futbol bilmezlerden bol ne var ki ? Al bak bi örneğini de ben sana vereyim
Özellikle A spor ve Fotomaç. En büyük 2 Fenerbahçe düşmanı. Çok bariz. Ve belli ediliyor.
Kuzey bölgeler için sanırım? 2000 rakım üzeri kar ihtimali olası ozaman
Benim düşüncem o yönde . Zaman ne gösterir bakalım...
Diyagramlarda şu anlık bir değişim yok . Yağışı arttıran senaryo sayısı artarken, bazı senaryolar yüksek sıcaklık , bazı senaryolar düşük ve mevsim normalleri altı sıcaklık vermeye devam ediyor. GFS ana senaryo ise istikrarını sürdürüyor
Evet ilk ciddi serin atağımız yolda bu dalga 2 dalga şeklinde de olabilir. Yağışlar konusunda bilgilendirme yapacağım. Ama mevsimine göre akşamları üşütecek onu söyleyeyim.
Yüksek yaylalara kar ihtimali?
Attığı bir gol 50 milyon mu hatırlattı? Veya Türkiyenin en iyi 10 numarası mı yaptı o gol?
Türk yorumcular neden böyle?
Alex?
Hagi?
Sneijder?
Mesut?
Fanatikliğe gerek yok. Fanatiksen yapma bu işi.
Çok sıcak bir gündü. 2 dakika markete gittim. Böyle bir sıcak yok