GEM Sibirya vermiş.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabaha göre çok güzel görünüyor
-
Bu gece gerçek olmamalı...
Maalesef cok kotu bir gece. Beşiktaşi izlemedim. Prestij maçıydı. Fakat Fenerbahçe.. yusuf akçiçek ve ismail yüksek defans hatti. Bekte Ryan Kent. Etkisiz bir cengiz ünder. Yürüye yürüye 6 tane attı adamlar. Fenerbahçe'de eksikler bir an önce dönüp takım kendine gelmezse İsmail Kartal Galatasaray maçını ya görmez. Ya da o maç gider. Umarım acilen toparlanır takım
-
İskandinav azordan yardım istiyor 😆😆
Eren bir el at indirelim soğukları
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sadece pc de oluyor sanırsam 280 tl +50tl indirim oluyormuş satın al butonuna basınca 150 tl ye elmas pass royale aldım teşekkürler Sahutt hocam

Güle güle kullan abim. Bilgisayar bulursam yarın altın bilet açarım ben de
-
Tablet için geçerli değil mi yav
Tablette play games beta var mi bilmiyorum valla. Youtube'da gördüm isterseniz bi icerik üreticisini izleyip yapmayi deneyin. Resmi içerik üreticileri paylaşmış çünkü. 280 tl indirim
-
Clash royale için geçerli mi hocam :D
Sanirim evet. Bilgisayardan google play betaya gir alt kisimda yaziyor. Benim bilgisayarim yok 🫡🥲
-
Eren clash of clans oynuyorsun 2 aralığa kadar ücretsiz altın bilet veriyo oyun bilgisayardan indirenlere
-
-
Bunlar dışında İstanbul'a adamakıllı kar veren senaryo neredeyse yok🫡
-
Bu azor da neymiş böyle yav
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
tam senaryolara bakıyordum bende Sahutt

Gönüller bir 🫡
-
Eren bu da senlik 🏂
Yarım metreden fazla kar vermiş İstanbul'a 🤠
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Enflasyonu artıracaksınız durun üle😆😆