İnsan ne yapıyorsa bırakıp uzunca bir süre şu fotoğrafa takılı kalıyor. Yaptığı her şeyden herkesten uzaklaşmak istiyor. Kafasını dinlemek istiyor. Ben depremden bugüne kadar ne zaman oturup düşünsem farklı bir detaya farklı bir noktaya takılıyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor sonrasında çok anlamsız geliyor her şey. Gariptir. Asla tarif edilemez bir duygu. Ama insanı çok yıpratan ,bu yaştan yaşlandığını hissettiren bir duygu. Tarif edemiyorum duygularımı
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Belçika Türkiye İskoçya İtalya
-
Şu saatte 5 dereceyiz. Normallerin bir hayli altında . Kaça kadar düşer acaba
-
Öğlen dışarı çıktım. Yarım kol tişörtle rahat rahat çıkacam sanıyordum. Tam manasıyla soğuğu hissettim. Gece de 5 derece gösteriyor. 🥶
-
İç kesimler güzel kar aldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistemin gelişine bakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
192 saat toplam yağış
Sitede görevlilere HS ödülü göndermiyorduk zaten onun dışında sorunu çözdüm biraz zahmetli oldu ama

Eline sağlık kardeşim benim🫡
Ligde haftalık 4 büyüklerin maçları için böyle anketler açabilirsin. Ya basit bir puanla ya da puansız. Hatta derbilere puan sistemi yaparsın
-
hakanhkn2938 eline sağlık abim
-
288 300. Saatlere kadar toplam yağış ve kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
👨🏼💻
hakanhkn2938 hocam Avrupa LCC haritasını paylaşsan daha uygun olur 🫡
-
İCON 120 H öğle güncellemesi güzel görünüyor
24 h olarak başlatıyorum güncellemeyi
Buyur abim. Sendeyiz.🫡
-
O salıncak ne kadar erken kurulursa kar ihtimali o kadar artar