24 h olarak başlatıyorum güncellemeyi
Buyur abim. Sendeyiz.🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur24 h olarak başlatıyorum güncellemeyi
Buyur abim. Sendeyiz.🫡
O salıncak ne kadar erken kurulursa kar ihtimali o kadar artar
Sahutt hocam sen Kazakistan Slovenya maçı için açılan ödüllü ankette oy kullanmış mıydın
Evet abim Slovenyaya kullandım sanırım hatırlamıyorum 🫡
Oraya da gelir yakın zamanda inşallah Saadet
Genel olarak kısa vadedeki görüntüyü beğendim. Bahsettiğim gibi tekrar vurgulayayım Azor biraz daha doğuya İspanya Portekiz hattına doğru uzansa daha rahat bir sistem inişi görebiliriz. Ama şu anlık degisimi olumlu görüyorum.
Kısa vade için olmadı. Büyük değişimler var. Biraz daha doguladigi takdirde inanılmaz farklar oluşabilir. Uzun vade icin bekleyelim bakalim
Kar İstanbul'un kapısına dayandı
Atlantikte pörtleyen AB şu an yok. Akşam bahsettiğim gibi Azor gayet dirayetli duruyor. Güzel görünüyor
GFS baktım da bir dogulama var akşama göre daha iyi ilerliyor
Mesele ikon koymak değil yeğen, mesele o ikonların gerçek olması
Emaneti olan Şehr-i İstanbul'u geri almaya geliyor dayı
Daha Çok GösterKasım ayının başında rekor sıcaklık gördük
Kuzey ışıklarını gördük
Kum fırtınasını gördük
Tutan kar yağışlarını gördük
Dolu yağışı downbrust gördük
Quasi tropikal siklonu gördük
Herşey var
Haberler bak ne der
MGM yi kim hackledi burdan
Itiraf ediyorum ikonları ben koydum . Gercekci olsun diye Hatay'a da koyacaktim son anda durdum 👨💻
Sahutt Marmara bölgesinde ben varım bu kış koşturur dururuz kulağından tutmak için her sezon Hatay'da yaşadığımız seneryo olursa şaşırmam 🥲
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler demiş Erzurumlu İbrahim Hakkı. Ne de güzel demiş 🫡
Eline emeğine sağlık abim Yasin71
Kısa vade icin gayet olumlu görüyorum. UKMO'ya uyum sağlayan bir güncelleme oldu. Acaba bu sistemde İstanbul Aralık ayına girmeden 2.kar yağışlı sistemini alabilecek mi? Potansiyel var. Takipteyiz.🫡🫡🫡