ECMWF SABAH GÜNCELLEMESİ
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Biraz soğuk bir sabah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS SABAH TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu arada yeni farkettim önceden soruyu cevaplayınca diğer katılımcıların cevapları gözükürdü sanki şimdi anket sona erince gözüküyormuş
Anketi yaparken düzenleyebilirsin onu
-
Sefa kazancc Eline emeğine sağlık abim Whisper dayı uyanınca puan etsin sana
-
Şu İngiltere civarındaki arkadaşımız aslında Azor'un başını ezmese daha kuvvetli bir sistem ülke geneline yayılabilir. Takibe değer bir sistem belirdi bence sabah güncellemesinde🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
10 günlük toplam yağış ve kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Biriniz satın alsada paralı modellere baksak iyi olur
Ayda 600 700 lira civarına denk gelir sanırım. Ortak girilir anca.😃
-
FidelB kar haberi gelmedi hala. Umarım gece gelir yav. Olursa bilgilendirme et abim
-
Hataylilar burayı da esir almış

🫡
-
-
Kendi özelinde nefret etmiyorsun bence. Şimdi adamlara yanlış şeyler söyleyip benide rezil etmemişsindir umarım.
Yeterli açıklama yaptık bence. Konularımıza dönelim. Uyarilari dikkate alalım. Iyi forumlar
-
Ben diyeceğimi dedim kardeşim, Eyvallah.
Fazla demişsin. Forum olarak konusmussun fakat ben ya da biz öyle kimseden nefret etmeyiz. Bir alip veremediğimiz yok. Borcumuz, alacağımız vereceğimiz yok. Sıkıntı da yok. 🫡
-
Arkadaşlar. Rica ediyorum herhangi bir kişi ,kurum veya herhangi bir sayfa hakkında iyi kötü herhangi bir şey yazmayın. Hobi için eğlence için buradayız. Ortamımızı bozmadan yazmaya dikkat edelim . İyi forumlar 🤗
-
GFS AKŞAM GÜNCELLEMESİ TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.