Ama sıcak atak olmayacak ay sonu . İnşallah bizi de ferahlatacak bir sistemi konuşma fırsatımız olur en kısa zamanda . Sıcaklar çok bunaltıyor artık.....
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diyagramlar ay sonunu en az 3 4 gün daha kestiremez.....
-
-
Yarın değil de hafta sonu çok sıcak havalar başlıyor bölgede . Çok uzun süreli olmasını beklemiyorum. Doğu Akdeniz'de 2 max 3 günlük bir artış. Batı Akdeniz'de ise Salı gününe kadar sıcaklıklar 38 39 bazı yerlerde yeniden 40 dereceleri zorlayacak.
Beni şaşırtan durum GFS sıcakları ısrarla öteki modellerden daha uzun süre tutuyor bölgede . ECMWF ise Pazartesi Salı gibi 30 32 lere gerileriz diyor. Bir çelişki var . Umarım 1 hafta gibi bir süre sürmez sıcaklar. Çünkü o süre zarfında nem de düşeceğinden tekrar orman yangınlarını konuşmak zorunda kalırız. Geçen seferki gibi 44 45 dereceler yok ama 39 40 da az değerler değil kesinlikle
-
Mourinho Trabzonspora bakınca şampiyonluklar gördüğünü söylemiş dün.
Hocam Trabzon 39 yıldır görmüyor sen nasıl gördün :-D
-
-
SameT. sıcaklıklarda önümüzdeki süreçte birkaç derecelik artış veya azalış harici önemli bir durum görünmüyor. Eylül ayınınn başına doğru 3 4 derecelik bir serinleme ve yağış bölgeye uğrayabilir
-
Trabzonspor 5 Roma 4
Galatasaray 5 Randers 1
Sivasspor 2 Kopenhag 2
Fenerbahçe 2 Helsinki 7

-
beyler ay sonu sıcak dalga varmı ? marmara için ? ve eylül ayı sıcaklık durumu nedir ?
Abim Marmara konusunda cevaplarız birazdan 🏃♂️
-
Maç tahminlerim
Trabzonspor 1 Roma 4
Galatasaray 1 Randers 1
Sivasspor 0 Kopenhag 1
Fenerbahçe 2 Helsinki 0
-
Gelecek haftadan itibaren ise sıcaklıklar mevsim normallerine yaklaşıyor. Çoğu yer 32 33 lere düşüyor. Ve bir süre öyle devam ediyor.....
-
Modellerin mutabık olduğu sıcak hava atağı hafta sonundan itibaren bütün bölgeyi etkisi altına alıyoor. Pazar çoğu yer 40 dereceye yaklaşıyor ve geçiyor. Sıcağa karşı dikkatli olalım. Öğle saatlerinde özellikle dışarı çıkmamaya çalışalım. Bu son 40 dereceli atak mı bilemiyorum.Kesin bir şey söylemek çok zor.Ama bence değil.Eylül ayları da pek sıcak geçer oldu tahminde de belirttiğim gibi.
GFS bu sıcak atak 4 5 gün sürer diyor.ECMWF ise özellikle bölgenin doğusu için sadece pazar gününü işaret ediyor. Bekleyip göreceğiz.Cumartesi detay verilebilir sıcak atağımız için
-
Ozan Tufan Watford'da
500.000 € kiralama bedeli
7.500.000€ satın alma opsiyonu
-
Jose Morinho
Bunun Konferans Ligi mücadelesi olduğuna inanmıyorum bana göre bu müsabaka Şampiyonlar Ligi müsabakası
Düzeltme edelim. Şampiyonlar ligi ön eleme mücadelesi veya Avrupa Ligi mücadelesi dedi.
-
Arşivmi geldi meteociele
GFS nin Arşivi gelmedi. Ama NCEP/NOAA gelmiş.