Hatay'da yağış aralıklarla devam ediyor. Şiddetli geçişler oluyor ara ara
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
SnowTime süper görünüyor hayırlı olsun :alkıs:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kasımdaki son kar 2006 da yağmış diye bir haber gördüm doğrulayamadım.
-
Vay vay vay . Bekliyorduk zaten. Hayirli olsun İstanbul kar sezonunu Erzurum'dan önce açmış oldu böylece 🫡.
Izlanda tatmin etti mi bugunku yağış ?
-
Bulunduğum konum 27 kg aştı
-
Herkese selamlar Hatay'da değiliz ama gözümüz yine Akdeniz bölgesinde ya bırakamıyoruz burayı

🫡🩵
-
Konya'dan herkese selamlar.
Ve aleykum selam. Hosgeldin abim
-
Kirklareli merkezde kar başlamış
-
Bu tarz zayıf ülkelere karşı bu kadar gol atmak neyin şovu neyin gösterisi? Hoş mu ? Bence hiç değil. 7 de 7 yapmış takım zaten. Neyse yorum yapmıyorum. Bu tarz turnuvalarda hoşuma gitmez böyle skorlar. Türkiye böyle bir skorla karsilassa ben şahsen kötü hissederdim.
-
MS
FRANSA 14 CEBELİTARIK 0
-
Radar da şahane görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hatay'da Antakya'da gök gürültülü sağanak yagis başladı. 15 20 dakikadır etkili bir yağış var
-
Dakika 88
Fransa 12 Cebelitarık 0
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.