01. 30 anlık radar görüntüleri
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
İskenderun'da yağmur başlamış durumda şu an.
-
Eline emeğine sağlık ve gözünüz aydın olsun. Sahutt bölge adına sevindik abim.
Tüm yurtta kazasız belasız yağışlar inşaallah.
Sağ ol dayım. Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻
-
Mersin'de çok ilginç bir akşam
MERSİN
08 Ağustos - 00.49(Yükseklik: 7m)20,8 38,4 20.8 derece.... Mersin.... 38.4 mm yağmur. Ortalama'nın inanılmaz üstü bir değer.
Keza Antalya merkez de çok çok güzel yağış aldı. Yanılmıyorsam 40 mm yi deviren yerler vardı
-
Yağışımızın diyagrama yansıyan görüntüsü. İnşallah şu anki gibi gelir. Ben razıyım. Çünkü burası 120 gündür yağış almıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Haydi hayırlısı biz az önce sele gidiyorduk inşallah siz de yağış alırsınız
Kazasız belasız bir yağış olsun inşallah
-
Hatay'da hava kapatıyor ve serinliyor yavaştan. Bu gece ve sabah uzun bir aradan sonra yağmur ihtimali var

-
Çooook uzun bir aradan sonra bölgeye yağış geldi nihayet. Allah'a şükür. Ancak benim sel ve su baskını beklentim yok. Adana'nın kuzey kesimlerde ve Antalya'da aralıklı sağanak yağış geçişleri görülecektir. Hatay'ın kıyı kesimlerinde ve Mersin'in iç kesimlerinde de sağanak yağmur geçişleri görülecektir 🙃
-
Güzel hareketlilik var. Takip eden yok mu?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayrıca bugün yangın çıkan Karabük'te de bir süredir yağış etkili
-
@Yusuf acelesi yok. Gel hele gel diye bekliyorlar 🏃♂️
-
@Yusuf büyük bir değişim olmazsa İstanbul'da şimdilik Ağustos'un 2.yarısına kadar bunaltıcı bir sıcak görünmüyor... Emre'nin de dediği gibi...
-
Kaydırağa bak. Kışın olsa yerinde duramazsın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Adam 5300 cape diyor. Bizimkiler hala
diyor 😆😆🏃♂️ -
Sinan yeni başlık. İstanbul yok oluyor 😳😳
-
Tabii sınavda rakibiz o ayrı 😎😎🏃♂️ Ömer